🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Відкрийте закрепи вверху чата, там є посилання де можна пошукати квартири. Торонто і Монреаль найдорожчі міста Канади , відштовхуйтесь від фінансових можливостей своїх. Думаю в цих містах квартира буде від 2500 мінімум. На перший час можливо в аеропорту будуть організації які допоможуть на не великий час поселити Вас, але це не точно тому бронюйте собі щось до вильоту.
-
Oleksandr, вашу репутацию увеличил 33 33. 🏆 Ваша репутация 8
-
Всем привет! Ищу людей на удаленную раб0ту!💵 Обучаю абсолютно бесплатно Никаких денег на перед я не беру🙅♀️ Мой интерес это работа на меня под % Сфера-Арбитраж Криптовалют Кому интересно в лс🔽
-
Ребёнка не посадят на рейс без визы
-
Всім доброго дня) Питання до всіх,хто можливо зіткнувся з цією проблемою.У мене вже відкрита віза в Канаду,але на дитину я не робила візу.Чи є можливість приїхати в Канаду разом з дитиною та оформити візу вже в Канаді?Або тільки в Україні це треба робити?
-
Нет Только на общих основаниях можете подать заявку, платить придётся
-
Із-за різного написання дат, приїхала на біометрію і виявилося, що пропустила свою дату. Хоча я не розумію, як таке могло статися, бо мала лише один можливий варіант, на який могла записатися. Записувалася через чат і взагалі виявилося, що вони мені відправили просто погодження запису без reference # Як тепер бути? Скільки разів можна перепризначити біометрію?
-
Єдиний плюс, що витратила лише 4 години на дорогу…візовий центр в місті де я проживаю У візовому центрі відмовилися взяти поза чергою ;(
-
Згідно листа залишилося 4 дні ( 30 денний термін)
-
Подскажите пожалуйста 🙏 Виза действительна до марта 2024,так как паспорт тоже до марта,Ворк Пермит прислали на почту тоже до марта 2024,скажите пожалуйста там внутри Канады как я смогу продлить это все? (Есть новые паспорта действует долго еще)Спасибо