🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Шукаєте цікавий спосіб познайомитися з новими людьми? Тоді Tete-a-tete Date саме для вас. Запрошуємо вас на Speed Dating в Едмонтоні. Як це працює: збираємо в середньому 10 чоловіків і 10 жінок для 5-хвилинних побачень у затишному місці. Тільки ви вирішуєте, чи відбудеться збіг. Кожен учасник має картку знайомства, де відзначає свій вибір, і всі інші роблять те саме. Якщо ви говорите “так” тим самим людям, які кажуть “так” вам, це збіг, і ви отримуєте контактну інформацію один одного. Це легко, просто та весело. Дата та час: 11 серпня о 19.00 Місце: Yiannis Taverna Restorant 10444 82 Ave NW, Edmonton Ціна: 30$ *у вартість входить welcome drink 🍸 Можливо саме тут відбудеться ваш особистий #match. Підписуйтесь та слідкуйте за анонсами: instagram.com/one_plus_one_event?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
-
🇺🇦🇺🇸 U4U приглашения под ключ, подробности в л.с.
-
Поделитесь, у кого какие идеи
-
Что может означать этот пункт?! При подаче на Мед страховку: www2.gov.bc.ca/gov/content/health/health-drug-coverage/msp/bc-residents/eligibility-and-enrolment/how-to-enrol Если приехать в Канаду перебыть войну и при первой возможности вернуться в Украину, сколько это месяц или год не известно, как может повлиять потом эта оговорка?!
-
И вот еще, при подаче на мед страховку выпадает, что если меньше 6 месяцев планируешь, то и не оформить
-
Мне нужна мед страховка и номер PHN для бесплатного мед экзамена, но не уверена в сроке пребывания в Канаде. Какая ответственность, если я этим воспользуюсь, а буду меньше 6 месяцев?!
-
Можливо комусь пригодиться. Лікар невролог, допомогла мені в лікуванні онлайн instagram.com/tatyana.dobruy.dok?utm_source=qr&igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg%3D%3D
-
[ACTIVE] Day 1 - 💙💛 11/08/2023.Вітання друзі та колеги, маю нестандартний запит, але необхідний - збираю на МФУ Canon 3010 з двома картриджами для нашого telescope.epam.com/who/Andrii_Ivanyshyn?tab=profile 🎯Ціль: 12000.00 ₴ Підтримайте пліз. Допомога ЗСУ, ТрО 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/6r4CByK4PH Картка 5375 4112 0770 0142 PayPal: [email protected] також серед усіх хто задонатив - ставте в коментарях свій мейл - розіграємо серед усіх тубус від від запалу Гаубиці М777 155 мм Також за найбільший донат, прапор України ручної роботи - НАЙБІЛЬШОМУ ДОНАТОРУ
-
Якщо в чомусь не правий поправте, дякую
-
Друзі привіт, хочу написати сюди щось типу поста по процедурі CUAET, якщо ви за кордоном то майже у кожній країні є пункт де можна здавати біометрію та паспорт на вклейку (це для тих хто не розуміє як це працює, таких як я ахах), після подачі біометрії, ви чекаєте на повідомлення що ви все здали і що все окей, і ось в чому плутаються багато людей, після подачі біометрії кожній людині ІНДИВІДУАЛЬНО треба чекати запрошення на вклейку візи, у когось це пару днів, а у когось пару місяців і це НОРМА, якшо вам прийшло повідомлення на вклейку, без запису йдете у той пункт де здавали біометрію і віддаєте паспорт (звичайно можна поштою але це я так по власному досвіді), чекати на вклейку від тижня до 6 тижнів але зазвичай це триває 1-2 тижні) Якщо потрібно більше інфи пишіть в лс (Доречі я подавався з дівчиною яка є громадянкою ІНШОЇ країни, і окрім фотографій та записок від родичів + договір на аренду ми не мали ніяких доказів шо ми живем у гр. шлюбі)