🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Друзі привіт, хочу написати сюди щось типу поста по процедурі CUAET, якщо ви за кордоном то майже у кожній країні є пункт де можна здавати біометрію та паспорт на вклейку (це для тих хто не розуміє як це працює, таких як я ахах), після подачі біометрії, ви чекаєте на повідомлення що ви все здали і що все окей, і ось в чому плутаються багато людей, після подачі біометрії кожній людині ІНДИВІДУАЛЬНО треба чекати запрошення на вклейку візи, у когось це пару днів, а у когось пару місяців і це НОРМА, якшо вам прийшло повідомлення на вклейку, без запису йдете у той пункт де здавали біометрію і віддаєте паспорт (звичайно можна поштою але це я так по власному досвіді), чекати на вклейку від тижня до 6 тижнів але зазвичай це триває 1-2 тижні) Якщо потрібно більше інфи пишіть в лс (Доречі я подавався з дівчиною яка є громадянкою ІНШОЇ країни, і окрім фотографій та записок від родичів + договір на аренду ми не мали ніяких доказів шо ми живем у гр. шлюбі)
-
Да, исправьте, что не в каждый визовый центр можно без записи относить паспорта… У каждого визового свои правила. Есть те, которым нужно только почтой отправлять, к примеру
-
Был геморой
-
Сразу отправили, фоток много было поэтому мы форматнули все в ПДФ файл и сжимали
-
Ну могу ручаться за Чехию, Польшу, Словакию, Венгрию и Румынию
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи хтось самостійно подавав свій паспорт на вклейку візи у Варшаві? Як довго триває процес і чи потрібно записуватися заздалегідь до них? Дякую
-
Так,в Будапешті без запису на подачу вклейки
-
Да, записываться нужно…можете и письмом отправить. В среднем где-то недели 3-4 занимает
-
В Польше нельзя без записи приходить и отдавать паспорт на вклейку…вот и ручайтесь… Не вводите людей в заблуждение, пожалуйста Вся исчерпывающая информация указана на официальных сайтах Не нужно ни о чём догадываться или гадать - уже всё интересно ложное и написано
-
Здавали в Будапешті,вони відправляють на Відень, через 5 днів вже все готово
-
Наскільки я знаю не можна особисто віднести паспорт на вклейку в Мадриді. Якою саме кур’єрською доставкою відправляли в Мадрид і скільки чекали?