🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Если что тут два бомжа есть скамера ,которые « помогают продлить вп» ,но это просто бомжи ,у них нет своих денег и они хотят ,конечно же бесполезны впринципе во всем
-
И этот бомж тоже без денег ,ищет где сп.дить : @Ansri4333
-
Я спрашивал
-
@mllllllll48
-
А мне знать откуда
-
Ахах
-
Я писал вам вчера , и вы мне сказали зайти в ютуб ,я бы мог сам но не было времени ,короче забей
-
Добрый вечер , возможно кто то посоветует какой билет на самолет взять или был опыт. Я на данный момент нахожусь в Польше , в марте хочу полететь в Канаду . Есть вариант через Франкфурт на Майне ( Германия) там 3.40 пересадка , но там нужно перерегистрировать багаж . Первый вопрос хватит ли времени мне? И второй у меня нет безвиза , это будет проблема пересадки?
-
📣21, 22, 23 лютого! Хто бажає з нами провести сонячний день у горах?) денний тріп у гори 🏔️ 🌟з Калгарі у Гори 🌟 *️⃣Забираємо з дому у 7.30 ранку, привозимо до дому 19.00 Буде прогулянка у горах, озерах (лейк луїз) та термальні джерела. Беріть купальники 🩱, відвідаємо термальні джерела на відкритому повітрі з водичкою +40 Пишіть за подробицями та запису 🔤 @Aevgen24 ⚡️⚡️ t.me/Calgary_Banff_Ua Наш чат 💬
-
🚗✨ Набридло їздити з простою акустикою або хочеш змінити інтер’єр свого авто? 🤔 Ми Встановлюємо: 🔊 Сабвуфери та підсилювачі. 📲 Android Auto та мультимедіа. 🎨 Стилізацію інтер’єру, Embient Lightning, Star Roof. 🔐 Сигналізації та Remote Start. Якісний монтаж – гарантія комфорту та безпеки! 🔥 📩 Пиши in dm та записуйся прямо зараз! Торонто