🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка (в закріпленнях не найшов деталей цього питання): в мене закордонний паспорт закінчується у серпні 2023, тобто по приїзду у Канаду мені необхідно продовжити свій паспорт у консульстві (№1: це можна зробити тільки в Оттаві?), потім податися на продовження візи. І от тут головне питання №2: продовження візи відбувається теж по cuaet і подається через кризову форму або це вже взагалі інша віза і подавати треба якусь іншу форму? Може хтось бачив статті чи відео про це?
-
Нет, до окончания срока действия паспорта
-
Доброго дня. Дуже прошу допомогти у важливому питання. Є кейс в якому дружина мого батька після війни виїхала з малолітньою дитиною з України без дозволу батька ( на той час дозволи не потрібні були) Зараз хоче оформлювати канадську візу. Чи потрібен дозвіл батька, чи є там таки графи? Вхідні данні є такими : призвище дитини не зпівпадає з призвищем матері, звісно є свідоцтво про народженні дитини і свідоцтво про шлюб де мати взяла призвище нового чоловіка. Дуже всім дякую за будь яку інфоомаію. Миру і добра в кожен дім
-
В первом аэропорту где вы приземлитесь )
-
Добрий день, ранок, чи вечір. Хтось може стикався з таким: якщо у мене ФОП в Україні, контракт про роботу заключений з чеською компанією, і податки плачу в Україні – чи треба буде податки платити в Канаді? Чи у наших країн є договір про подвійне оподаткування?
-
Всем привет) Подскажите пожалуйста, что нужно для подачи визы в Канаду, если нет загран.пасс. У кого такой опыт был и может поделиться полезной информацией. Заранее спасибо 🙏🏻
-
Можливо то жінкам трошки пізніше приходить бо зміна прізвища в потрібно більше часу на перевірку
-
Ні, це норма, чекайте
-
Дякую, тобто статистика говорить що це скоріше не помилка. Заспокоїли трошки
-
Немає сенсу. Найчастіше всім приходить по різному. Мені з чоловіком приходили з різницею у 2 тижні
-
Почали трошки хвилюватися. Запрошення на вклейку візи прийшл тільки мені. Дружині ще не прийшло. Всі процедури до проходили одночасно, всі листи завжди приходили одночасно, запрошення на вклейку прийшло тільки мені. Чи може бути це помилкою? Чи є сенс/можливість написати кудись листа до міграційної служби Канади? Хвилюємося напевне як і усі