🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Если виза на год то и вп тоже, после продления и вп продлится
-
Если биометрия, то минут 5. Максимум 10
-
Вітаю шановна громадо! Виникло питання щодо роботи у медичній сфері. Знаю що тяжко перевчитися, але українці завжди готові до труднощів. Найкращий спосіб це шукати однодумців, як серед ньюкамерів так і серед тих хто вже отримав завітну мрію. Тому якщо хтось також спрямований на успіх - будемо знайомі 😉 Трохи про себе: лікар-інтерн отоларинголог з Харкова. На руках диплом, у голові досвід міжнародних конференцій стажувань та англійська В1-2. Працював ассистентом лікаря всіх спеціалізацій 4 роки. Налагодив сервіс сервіс двох приватних клінік збільшивши прибуток в два рази. Але усе відкорегувала війна… Можливо ви знайомі з кимось із лікарів які вже працюють або взагалі працівників медичних закладів і вони не проти помічника. Або можливо знаеєте когось з академічної медичної спільноти. Мені важлива кожна думка та будь-яка допомога. Нетворкінг - це сила!)
-
Нет, привязанности нет....биометрию можно сдать на луне, а визу вклеить на Марсе
-
О. Спасибо. Подожду тогда паспорт с визой .
-
Не пришло. Только подтверждение биометрии и приглашение на вклейку визы.
-
Если вам не пришло на почту, в аэропорту выдадут 100% Не всем на почту приходит
-
Я поэтому и спрашиваю. Разная информация и делают по-разному.
-
Всем привет! Кто в курсе по work permit - должно ли быть его предварительное подтверждение в апликации или только по прилёту выдают? Может уже обсуждали эту тему!