🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
При чем здесь продолжение программы ? Об этом речь совершенно не шла. Я же Вас спросила, где Вы увидели информацию, что «Наразі ворк перміти видають лише при вʼїзді до 31березня.». В том Артикле, который Вы сбросили, нигде не написано. Если написано, пожалуйста, тыкните носом. Это не пассивная и не активная агрессия. Это попытка понять откуда Вы берете информацию, которую я не могу найти
-
Вище кинула посилання. Програма продовжена до 31го березня. Також текстом прописала де це вказано. Інформації про те, чи буде продовжено програму чи ні ще немає, всі чекають, як я зазначила вище двічі. Є багато обговорень навіть на ютубі, можете глянути. Хороший канал "10 хвилин про Канаду" - можете спробувати там глянути Так як віза вже вклеїна, за візою ви зможете виїзжати і в' їзжати до країни на срок дії візи, це вже загальні правила. Але далі обговорювати цю тему не буду, бо вже повторюсь і мало кому тут це цікаво зараз читати від мене, бо по факту всі чекаємо оновлень від канадського правління. Ну і ще тому що я трохи пасивну агресію відчуваю 😅
-
Здравствуйте) Поделитесь, пожалуйста, опытом насчёт совместимости канадской визы и временной защиты в Европе. В интернете просто только про Чехию есть информация, что там это запрещено. Тут писали также про Польшу и Латвию. А есть ли страны и был ли у кого-то позитивный опыт получения/продления временной защиты в ЕС при наличии визы в Канаду? Или это запрещено везде?
-
Будь ласка)
-
Дякую) Доброї ночі❄️
-
Сказали , що не потрібно записуватись .
-
Дякую вам за інформацію 👌 Ще одне питання, якщо можна до вас) Ви питали, чи треба записуватися на отримання паспорту, чи просто приїхати і забрати?)
-
Так
-
Так вчора в Берліні здавали, нам сюди блище ніж до Варшави.