🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Візьміть консультацію у міграційного консультанта, якщо є сумніви. Але я чув , що так роблять. Ворк перміт робили тут з подовженим тут паспортом без питань .
-
ну я не знаю.как все происходит это происходит.потому спросила..
-
Так и у нас это запрещено. Исключение -зеленая стрелка.
-
Добрый день всем) Подскажите пожалуйста, куда лучше отправить паспорт на вклейку ,если я сейчас в Норвегии?
-
ТАРГЕТ Всім Привіт !🇺🇦 Мене звати Олег, я експерт по таргетованій рекламі з досвідом роботи більше 3-x років. Працюю з підприємцями в Україні та Європі ( Німеччина, Польща, Чехія ) Зараз в пошуках нових проектів🎯 Допомагаю збільшити потік клієнтів у 2-3 рази з Facebook i Instagram, завдяки методиці по якій просуното вже більше 80-ти бізнесів. Вам буде корисно якщо 👇 - Якщо ви тільки починаєте свій бізнес; - Якщо продаєте послуги/товар через соц.мережі; - Бажаєте маштабувати свій бізнес/продукт/послугу; - Хочете залучити більше клієнтів до своєї справи; - Бажаєте заробляти більше; - Якщо ведете аккаунт і не маєте результату. Тоді вам однозначно потрібен фахівець Якщо Вас зацікавила пропозиція пишіть у особисті і я Безкоштовно розроблю «Стратегію Просування» для Вашого Бізнесу. P.s не спам 💛
-
Добрий день, підскажіть будь ласка, обов’язково потрібен зворотній квиток? Можу купити тільки в одну сторону? Дякую
-
Так же , не работает сайт vfs global Canada Nederlands. Не могу записаться