🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
дякую )
-
Вот мы приехали ,ребенок идет в школу 12 числа
-
по ній можна навчатись ?
-
Визитор
-
Всем привет, нахожусь в Тбилиси, получил визу. Посоветуйте пожалуйста через какие авиакомпании можно взять билет по дешевле. В средствах немного ограничен.
-
Evgeniy, вашу репутацию увеличил Vald Cooper. 🏆 Ваша репутация 3
-
Спасибо)
-
Доброго времени суток Я предлагаю Вам возможность зарабатывать деньги в интернете. Если вы заинтересованы в открытии нового прибыльного направления , пишите в личном сообщении !
-
Привет, друзья! В Торонто есть какое то расселение по приезду? Сбросьте пожалуйста полезные ссылки! Благодарю!
-
Ребенку должны выдать стали пермит или визитор рекорд, чтобы он мог учиться.
-
Воспользуйтесь поиском по чату.
-
👋Вантажні Перевезення🚛 Доброго Здоров’я Шановні🤝🇺🇦🇨🇦 До вашої уваги : -Вантажні Перевезення🚚 -Квартирні Переїзди🛌🛋️📦 -Авто Help 🆘 🔥Наші переваги: -Экономічне авто⛽️= найдешевша вартість🔥 -Чисті не пошкоджені меблі і вантаж🤞 -Заберемо все за Раз 🚂 -Довжина вантажу до 3,6 метра -Англійська - Російська - Українська мова 🇺🇦 Також ℹ️ -Перші кроки по прибуттю -Де купити і заощаджувати🧾 -Корисні контакти та посилання 📝 🔥Діє бонусна програма: 🔥Порекомендував = -10% від ціни. 🔥В межах 10 км мінімальний тариф. 🔥Кожна 5 доставка на один номер 📱по Калгарі безкоштовно. Працюємо 24/7 -Калгарі-Альберта-Канада🇺🇦🇨🇦 Контакти: 📱 Зателефонуй - 587-968-2050 Moving 📱 Напишіть мені - @Moving_Calgary Telegram 📱Наша спільнота - t.me/Moving_Calgary_Alberta
-
Из Тбилиси в основном билеты через Турцию или Германию (в Европе)
-
Всім привіт друзі! Хочу дізнатися про візу CUAET. Що якщо я подався на неї понад півроку тому і хочу поїхати до візового центру із запрошенням та податися на візу? Це спрацює?