🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Ніт, в Мадриді. Це був незнайомий аеропорт, який довелося пробігти весь, з третього на перший поверх по діагоналі, і велика черга (з кількох інших рейсів) на виході з літаку, який затримався. Довелося волати про допомогу, бо якби мене не висмикнула з тієї людської юрби представниця служби безпеки і не провела якимось службовим коридором, я б взагалі не встигла...
-
Я б не ризикувала. Може бути черга, може спізнитися інший рейс... В мене була пересадка 3 г. 20 хв., то довелося бігти і ледь встигла.
-
Відкрив цей чат і с..ка закрив. "Один вЕликій русскій язік"... Хто понаїхав в ту Канаду??? Люди, вам нормально писати мовою вбивць і гвалтівників??? То ппц... Це, напевно, не виліковно... В Польщі, напевно, пшекали, хоч ламаною польською... А за те, що вас Українців!, Канада приймає, хоч два слова старайтесь українською зліпити! Вам нічого не поможе, ні бомби, ні зруйновані будинки... Такий імідж створюєте в Канаді, малоросів...
-
Тут я вам не посоветую, я никогда не делаю таких пересадок) я лучше переночую в отеле, а потом дальше на следующий день продолжу путь чем бегать по аэропорту и переживать. Могу только сказать что у меня прошло все быстро, время не засекал, но в очередях не стоял там особо, так что думаю час пересадки это реально, но впритык. Я летел из Афин если это играет какую-то роль
-
На основаниях того, что Вы приехали сюда работать или учиться по программе куаэтовцев и федеральное государство хочет Вам помочь финансово начать Вашу жизнь в стране и поэтому оно сделало всё, чтобы получили Вы Вашу денюжку, в среднем, неделю после подачи заявки.
-
Подскажите пожалуйста на каких основаниях делаются государственные выплаты украинцам прилетевшим по программе специальной? Надо ли ждать определённое количество времени или находится в стране длительное время вообще ?