🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Если хотят дополнительные документы, то они запрашивают до запроса паспорта на вклейку визы
-
А зачем тогда они пишут, что вклейка визы одобрена? Это разве не значит, что уже всё ок?
-
Є вакансія повара в Оттаві зі знанням англійської та досвідом від року роботи, будь ласка звертайтесь в особистих повідомленнях
-
Подскажите, если пришло письмо о разрешении на WP до конца действия старого паспорта, но при этом на вклейку я отправила новый. Мне нужно до этого срока въехать в Канаду, это я понимаю. А сам WP выдадут на три года? Или так же на полгода, до того числа? Или как это делается?
-
Добрий вечір! Хто отримував такий лист після здачі біометрії (лист про те, що біометричні дані не були отримані). Що робити в такому випадку?
-
Всім доброго дня. Де можливо зняти житло в районі Торонто на перший час, яка може бути ціна. Чи можна в Канаді розраховуватися в USD, чи можливо взагалі платити готівкою, чи може вже всі електронні платежі? Наскільки просто зробити банківську картку. Чи можна її зробити поки ми в німеччині, онлайн? Наскільки дорого суспільний транспорт- автобуси, поїзди. Чи часто зупиняє поліція - я маю на увазі наприклад, мені розказували що в США можуть зупинити 5 разів на день.