🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Вам нужно изучать alberta.ca
-
Таке питання - у мене є віза CUAET у жовтню планую приїхати із сином (16 років) до Альберти - плануємо Едмонд або Калгарі. Потім хочу отримати дозвіл на постійне проживання. Чи можливо зробити так - відкрити компанію та працевлаштуватися до цієї компаніїї (своєї) сплачувати собі зарплату я ITспеціаліст) і на підставі цього отримати постійне місце проживання PR? Хтось з таким стикався?
-
Правильно я понимаю что в любом случае нужно нормальное знание языка? Среднее не сильно подойдет?
-
длоброго дня. може хтось підказати посилання на емердженсі реквест або якось так, де запитують статус щодо розгляду заявки, якщо довго не міняєтья статус... на IRCC порталі є така десь форма
-
Вам нужно изучать программы иммиграции и требования к ним. И уже только исходя из этого планировать получения PR
-
вивчати що? Чи можу я працевлаштуватися в свою компанію? Можливо хтось рекомендує бухгалтера?
-
кризис-форма есть в закреплённых
-
ні я хотів би написати. там десь була форма яка ще виммагає введення Unique Client Identifier (UCI): але не можу знайти ((
-
по поиску в чате "горячая линия" найдёте номер телефона
-
смотря по какому стриму идти есть такие , которые приемлят и CLB 4
-
пожалуйста)) могли не исправлять) так даже забавнее было)))))
-
дякую
-
7600CHF Ford Focus 1.6Diesel Turbo, Automatik 2015B.j. +41766055607
-
Зміг зайти в кабінет CUAET (можливо то була тимчасова помилка). Там написано: "you do not need a medical exam. We will send you a message if this changes". Тим не менш я вже пройшов immigration medical exam. Чи є якийсь спосіб перевірити, що в систему надійшла інформація про те, що я вже пройшов immigration medical exam?