🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Заполняете согласие на обработку данных и на 3 странице указываете данные того, кто будет забирать
-
Поняла , Спасибо! 👍
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, з досвіду: для подачі документів потрібен дозвіл іншого з батьків. Я офіційно не одружена, з батьком дитини не проживаємо, на аліменти не подавалася, у свідоцтво линить вписана. Наразі з дитиною перебуваємо за межами України, всеодно потрібен дозвіл?!? І я не до кінця розумію чи подаються оригінали чи достатньо сканокопії? Не знаю чи встигнемо ми до строку закінчення подачі документів.
-
Нет Просто подпись родительская
-
Скажіть будь ласка які документи треба окрім ID і щоб забрати паспорт у Варшавському візовому центрі? Дякую
-
Як що дитина записана на прізвищі батька, всерівно потрібно дозвіл від батька. Якщо ви мати одиночка офіційно, у вас має бути витяг. На програму подаються сканкопії онлайн
-
Подивіться на сайті, ми у відділенні узнавали. Тільки це буде морем. Літаком дорожче
-
Якщо з Польщі, Почта Польська. До 200 злотих за 20 кг
-
Poczta Polska
-
Доброго дня! Якщо ваша дитина цікавиться програмуванням, пропоную безкоштовний пробний онлайн-урок, де ми навчимо її основам програмування у ігровій цікавій формі, щоб у майбутньому вона могла заробляти на цьому☺️ За подробицями пишіть в лс