🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
В некоторых аэропортах можно сразу и SIN оформить
-
WP в аэропорту оформляется. Зависит от очереди, которая будет стоять к офицеру
-
Скільки часу це займає?
-
Бо не маю на меті поки залишатися.
-
Тобто я в будь якому випадку маюподаьи заявку в бути в країні поки не пройду мед огляд, а далі можу робити що хочу. Питаю, оскільки я не впевнена, що хочу спробувати влаштувати в Канаді життя. А поїхати ознайомитися з умовами є потреба. Але в той же час я не хочу порушувати та зловживати умовами програми. Розумію, що це не жарти і можна нашкодити собі в майбутньому
-
Ви в Україні оформлюєте? Все по сканокопіям документів?
-
Останнє питання: не знайшла чіткої відповіді до якого терміну потрібно заїхати в Канаду. Зустрічала лише питання: чи можна оформлювати CUAET чоловікам, які на сьогоднішній день не виїздні з України. І відповідь була «Так. Програма діє згідно строку дії візи» Це мене дуже здивувало
-
А якщо протягом 90 днів не пройти мед огляд то все анульовується?
-
Тобто перший в‘їзд до 31 березня 2024.
-
Если запросят - да
-
А довідки з банку обов‘язково?
-
Весь процесс происходит онлайн
-
Нигде не нужны оригиналы в заявке. Только сканы с переводами.
-
t.me/UKRinCAN/137713
-
Якщо ви оформляєте документи не в Україні. Заявку подаєте он-лайн, прикладаєте сканокопії документів. Оригінали вас ніде не просили надати (окрім паспорта на вклеювання візи)
-
Аннулируется wp
-
Да, подала заявку онлайн, приложила копию паспорта, через несколько часов пришло письмо с приглашением на биометрию. Записалась на следующий день. Пошла сдала отпечатки пальцев и мне сделали фото. Нужен был только загранпаспорт и ксерокопия biometric letter