🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
И платити потрібно буде за 4-5 місяців наперед, будь те готові до цього.
-
А можно приехать получить до марта 24 wp и уехать на неопределенный срок в Европу? В таком случае у меня будет возможность приехать в Канаду после 24 года и работать? На данный момент в Швеции живем и работаем, есть шанс получить здесь рабочую визу. Но в случае если Швеция все таки попросит покинуть страну, то придётся ехать в Канаду.
-
Не у всех так.
-
Пока з якими рєелторами ми спілкувалися казали так, бо без кредитної історії та роботи, та ще і з дітьми квартиру знайти дуже тяжко. І це ще ми без тварин, не палимо і готові ці місяці оплатити. Це повний треш!!!!
-
Курим, с собакой(пока одной), без кредитной истории, первый и последниц месяц, контракт на год. И не понадобился риэлтор🤷♀️
-
t.me/CanadabeautymastersUA
-
Добрий вечір! Сьогодні здавала тест Duolingo. Спочатку все було норм, а от на середині тесту голосові записи відтворювались так, що не було чутно взагалі НІЦ! Я подумала спочатку, що це інтернет-зв’язок поганий, або ускладнення рівня тесту, щоб то я сама здогадалась, але останні завдання, де просять поговорити на якусь тему, ВЗАГАЛІ БУЛО САМІ ЛИШЕ ШОРОХИ ЧУТНО, ЖОДНИХ СЛІВ! Поділіться досвідом, будь ласка, чи то так задумано, чи то я така щасливиця? Чи було в когось подібне?