🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Правильно
-
Когда заполняется форма
-
Добрый вечер, не заходила около месяца в свой аккаунт , сейчас пытаюсь зайти - не могу… то ли нужно пройти какую то регистрацию новую 🙄Хотела посмотреть заявки на детей и мужа.. подскажите что происходит с сайтом ?
-
Не тот
-
Я всегда в гугле писала ;» IRCC canada личный кабинет…» и сразу заходила там был логин и пароль,,, сейчас так пишу- захожу -а там gckey… что пройдите , зарегистрируйтесь
-
На какой сайт заходите?
-
Anastasiia Monastyrna, вашу репутацию увеличил Евгения 2412. 🏆 Ваша репутация 124
-
Спасибо !
-
Вітаю усіх, друзі🌸 Пропоную допомогу Вашим дітям з навчанням як і по місцевій програмі ,так і по програмі України📚 Надаю допомогу за наступними предметами: Фізика,математика,Англ. мова,Німец.мова,Укр. мова та література,Хімія,Біологія,Історія Географія 📖🖌️ Готую до усіх іспитів: ЗНО,НМТ,ДПА,працюю як із дошкільнятами (підготовка до школи),з усіма класами (1-11),а також Університетом 📒 Виконую КР, СР, лабораторні,тести 📝 Заняття проходять онлайн 💻 З радістю допоможу не тільки зрозуміти, але і полюбити навчання Вашій дитині.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, а якщо мій чоловік заїде до Канади після 31 березня 2024, я вже тут працюю, то йому дадуть ворк перміт?
-
нет
-
Якось дивно, але хочеться вірити, що це правда. Виходить, що туристичну візу отримали/отримують безкоштовно.
-
тобиш с 01.04.2024 можно будет заехать на территорию Канады до окончания срока действия визы только как турист, без права на работу/учёбу/длительное пребывание