🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Програма CUAET вже закрита, ви можете отрисати visitor visa доя візиту терміном перебування 6 місяців
-
Також пишіть по місцевим групам, може хост фемілі знайдете
-
Я з Торонто переїхала в Калгарі, в Калгарі давали житло на 2 тижні, якщо не скористались ним в Торонто.
-
Не залишайте житлове питання "на потім" "якось вирішиться" .
-
Житло краще зарані спробувати щнайти, зв'язатися з волонтерами, канадським конгресом українців, червоним хрестом. Тут працює все повільно, по дзвінку навряд яи вийде щось організувати , тим більше в Торонто.
-
Всем привет! Ищу людей на удаленную раб0ту!💵 Обучаю абсолютно бесплатно Никаких денег на перед я не беру🙅♀️ Мой интерес это работа на меня под % Сфера-Арбитраж Криптовалют Кому интересно в лс🔽
-
Здравствуйте, может кто-то сталкивался?🤗 У меня есть WP, прилетела в Торонто без Визы, ( не знала всей инфор. что нужно было до приезда вклеить визу) там естественно визу не вклеивают. Вернулась снова в Европу, так как не могла сразу там остаться. Сейчас хочу вклеить Визу, чтобы могла выезжать и заезжать часто ✅ Подскажите как вклеить сейчас? Благодарна 🤝
-
Не зовсім зрозуміло як вас на літак ьез візи посадили.. але ок.. :) Вам на email від IRCc приходив passport request або в особистому кабінеті IRCC? Яку вам візу до цього давали одноразову чи мульти? Якщо є passport request - в ньому написаний весь список документів, які треба надати при відправці паспорту. Відсилаєте поштою в візовий центр в тій країні де знаходитесь
-
Порадьте де купити квитки з Польщі в Вінніпег?дешеві
-
в интернете
-
Привет, я специализируюсь на создании визуального диджитал контента. Я художник/дизайнер с 9 годами опыта Режиссер и просто человек который может решить вашу задачу связанную с реализацией визуала на всех уровнях. Если вам интересно я скину вам портфолио как дизайнера
-
Всем привет, где находится IMM1442 на work permit ?
-
www.google.com/search?client=ms-android-samsung-ss&sca_esv=558627131&sxsrf=AB5stBg6QGgT213Rth0DZ2_10Kguu6Xopw:1692577030342&q=imm1442+document+number+where+to+find&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=2ahUKEwivppXlvOyAAxXDElkFHc8ADUkQ0pQJegQICRAB&biw=412&bih=756&dpr=2.63#imgrc=DaZ-fC7XWFYEWM
-
Anastasiia Monastyrna, вашу репутацию увеличил Tim. 🏆 Ваша репутация 133
-
Спасибо!