🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Я правильно понял. Ворк Пермит дадут в аэропорту ?
-
Всем Здравствуйте. Прошу срочной помощи. Сын родился на 29 неделе что привлекло к гидроцефалии. Его мозг находится под постоянным давлением и не как не развивается. Нужна операция стоимости 40000 грн. Из многолетнего опыта мы знаем что если сделать вовремя операцию,то большой шанс на выздоровление. У нашей семьи нет таких денег. Обращаюсь к каждому доброму сердцу! Я больше всего на свете хочу чтобы мой сыночек жил полноценной жизнью. Без вашей помощи я не смогу оплатить эту операцию. 4149511029873155 Я буду благодарна каждому за каждую переведенную грн. 🙏 Осталось собрать 28000. Я благодарю каждого.
-
Roman, вашу репутацию увеличил Nadia. 🏆 Ваша репутация 2
-
Дуже дякую.
-
Привіт, я хотів запитати, чи хтось зацікавлений у вакансії. В антикварному магазині є вакансії для введення даних, помічника з розрахунку заробітної плати та роботи з обслуговування клієнтів, доступні як для повної, так і для неповної зайнятості. Заробітна плата становить 600 доларів на тиждень, і вакансія відкрита як для працівників на місці, так і для віддалених працівників у Канаді. Компанія не вимагає попереднього досвіду і забезпечить все необхідне навчання. Працевлаштування безкоштовне, оплата щотижня. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, надішліть мені пряме повідомлення
-
Привіт! Я працюю в телекомунікаційній компанії TELUS 💚 Зараз зʼявилась пропозиція на мобільний звʼязок, яку я можу вам допомогти підключити 📲 Виглядає наступним чином: 80 GB 5G+ unlimited, без контракту, з можливістю взяти новий смартфон. І що саме головне ВАШ НОМЕР ТЕЛЕФОНУ НЕ ЗМІНЮЄТЬСЯ. Також можу допомогти вам з домашнім інтернетом💻 Все це абсолютно безкоштовно та офіційно. Тільки позитивні відгуки від задоволених клієнтів! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях. Звертайтеся, і ми знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦 ❗️В цілях регламенту компанії та конфіденційності, ЦІНА відрізняється від того що на фото❗️
-
Всем привет ) Подскажите пожалуйста. Предоставляет ли Канада гражданам Украины курсы обучение английскому языку?
-
Дякую, 🙏я в Келовно, буду щось шукати 👍
-
Підкажіть будь ласка, контакти фірми що займається вклейкою візи! Дякую
-
Або організацію mosaic
-
Ванкувер і навколо. Пошукайте в гугл Free English classes for BC newcomers
-
Де саме в ВС курси? В якому місті?
-
В Квебеке умка тоже есть