🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Я подавала сестре (5 лет) , я приложила сразу свидетельство и разрешение от от отца ( на молдавском языке ) , получили письмо о вклейке визы спустя месяц и 2 недели ждали паспорт с визой
-
Мабуть, так. Я здавала не в України, то записувалась через онлайн форму, а переписувалась на нову дату через Web Chat, бо у кожного візового свої приколи: хоча загалом на сайті було вказано 5 чи 6 методів комунікації з ним, працював тільки оцей, ніяким іншим методом скинути попередній запис не вдавалося: вибивало помилку 🤷🏻♀ Якщо ваші 30 днів вже пройшли, можливо, краще ще до візового написати в кризову, щоб вам не відмовили у новій даті (я розуміла та писала заздалегідь, що не встигаю).
-
Вітаю! Пишіть запит на перенесення дати біометрії у візовий центр. Якщо нова дата вийде за рамки тих 30 днів, що вам давалися для здачі, пишіть у кризову пояснення, чому не здали, прохання дати більше часу та додайте до листа своє нове запрошення на біометрію.
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка, по ситуації. Отримав запрошення на здачу біометрії у Львові на певну дату, але на період отримання запрошення та дати здачі біометрії я перебував за кордоном. На жаль, я не скористався можливістю перенести дату здачі біометрії. Що робити в даному випадку, заново написати листа з проханням записати на біометрію чи писати у кризову форму? Дякую за допомогу.
-
Дорослий або дитина старша 14 років з Work Permit/Study Permit вже в Канаді може додатково податися онлайн на Study Permit/Work Permit. В цьому випадку отримання Work Permit в аеропорту дитині вигідніше, бо одразу можна навчатися та підробляти, не чекаючи закінчення онлайн бюрократії. Study Permit необхідно для навчання у внз.
-
Право на навчання є невід'ємним правом дитини в Канаді, незалежно від її статусу.
-
Ніт.
-
Здравствуйте,подскажите,подавал заявку на foil-less visa, пришло снова подтверждение биометрии, также изменился статус анкеты на «подтвержденный» , также пришло рекомендательное письмо по ворк пермиту. Но самого письма с разрешением на въезд еще не было. Кто знает насколько долго такое может затянуться? Адрес почты верный, так как получал уже письмо о том,что они отправили эту заявку в соответствующий офис
-
Программа не принимает новые заявки
-
Так так