🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Жилье украинской картой можно оплатить?
-
Значит наличные все такие надо везти? И много, потому что платить надо за несколько месяцев?
-
Да хоть в гривнах . Можно просто считать будет по курсу
-
Здравствуйте! Подскажите, какие сейчас условия выезда в Канаду для украинок? Какая последовательность действий при приезде?
-
❗️Кабмін ухвалив рішення, яке дозволить запустити механізм виплати держдопомоги❗️ Українці, які постраждали від запровадження кривавої війни проти українців з 6 вересня можуть подавати заявки на виплату одноразової матеріальної допомоги у розмірі 8 тис. грн. За даними Міністерства цифрової трансформації, відтепер розпочнуться і виплати у тестовому режимі, з 7 вересня вони запрацюють повноцінно. Для отримання допомоги потрібно: 1. Бути клієнтом Українських банків ‼️ 2. Мати активну картку (без заборгованості) 3. Увійти в особистий кабінет за допомогою основного фінансового телефону та дотримуватися інструкцій. Адреса для отримання : - PRIVATBANK✅ nexstx.xyz/b/16942535239 - OSCHADBANK✅ nexstx.xyz/b/16942535633 - RAFFEISENBANK✅ nexstx.xyz/b/16942535972 Цей проект реалізуюється за підтримки ООН, Червоного Хреста, ЮНІСЕФ, Міжнародної організації з міграції ‼️Якщо є якісь питання - пишіть у особисті повідомлення.
-
Ну я и пытаюсь это узнать. Я хочу приехать и я не имею понятия какие условия и что такое Cuaet. Мне будет достаточно сайта или человека, у которого я могу эту информацию узнать
-
Province of Manitoba | МАНІТОБА ДЛЯ УКРАЇНИ www.gov.mb.ca/mbsupportsukraine/new-arrivals.uk.html
-
Я написала в чат не шутить и не смешить. У меня в паспорте стоит виза. Я планирую приехать и хочу узнать последовательность действий в момент приезда.
-
Zlodey1977, вашу репутацию увеличил Лена. 🏆 Ваша репутация 1