🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Не знаю, звідки ви, але я просто була волонтером на польському перетині березень-травень минулого року, багато чого бачила. Якщо вам в Ірландії добре і є будь-яка підтримка з боку ком'юніті, церкви, просто людей, та є робота, десять разів подумайте, чи варто вам у Канаду, бо я теж поїхала, спочатку до Англії, де отримала гарну роботу у футбольному клубі, філолог англійської за фахом, наймала житло сама, але приїхала сюди у травні і досі без роботи
-
Ой, ну ми всі знаємо, що першою безпечною країною для багатьох українців була не Канада,а Польща. І "вибиратись", як ви кажете, то було насамперед не про безпеку, а про майбутнє
-
Рассматриваю, но нужно провести консультацию с иммиграционным агентом, потому что некоторые провинции снимают балы за переезд, и нужно узнать как и что. Ну и плюс подсобрать денюжек на первое время
-
Анна Черненко, вашу репутацию увеличил Michael. 🏆 Ваша репутация 1
-
Jobbank/indeed/LinkedIn в основном, бывает перекидывает на сайт компании и приходится там заполнять. Все это есть, но где-то нужно транспортное средство, где-то нужен опыт в клининге, где-то лицензии и справки. Одна компания готова была взять на работу, но когда услышали что я живу в двух часах езды от них на скайтрейне посовещались и пришли к выводу, что мне лучше какой-то другой вариант поискать)
-
Ну чому нажаль?))) Всі дорослі люди, приймаючи рішення їхати з України, мали брати на себе відповідальність за своє власне життя і розраховувати тільки на себе
-
Так і я про те))) що в моїх хамирях було тільки якесь Work... а у сусідніх, трохи більших містах, під 50-100к людей, є інші можливості. І так, це правда, що азіатів-індусів багато, і українців не виділяють, не носяться як з писаною торбою. А ви розглядаєте можливість переїзду по інших провінцій?
-
Да, но нужны деньги. Около 5и тысяч, чтобы какое-то время тут пожить, плюс на перелет, и там на первое время.
-
Да это только начало)
-
Да я смотрел, но тут очень большой поток мигрантов из Индии и Азии, это тоже такой фактор удручающий. А программ тут не особо и много, и вот из толкового только work BC, и на этом все.