🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт, чи є тут українські сантехніки? Якщо так - напишіть будь ласка в дірект✨
-
Гайс, вітаю Таке питання Напочатку цього року подавався на візу по програмі для біженців з України, отримав підтвердження на пошту 2 березня, що можна відправляти паспорт поштою для вклеювання візи на протязі 30 днів. Але, 3 березня я вилетів на контракт (працюю моряком) на півроку і змоги відправити паспорт для вклеювання візи не було, тобто в строк я не вклався, очевидно. Наразі з березня пройшло вже майже 9 місяців. Що тепер робити? Може в когось була схожа ситуація?
-
практически нереально, не знаю пока не одного кто бы нашел за месяц, сложность получить приглашение на интервью, а в центре новоприбывших сказали мол из 9 интервью 1 эмплоймент у них по статистике якобы в среднем, если ты готов идти на стройку за 2 месяца найдешь, если нет - рассматривай лучше на долгий срок
-
Підскажіть будьласка як подати на відкритий ворк перміт? Доньці видали в аеропорту обмежений з неможливістю навчатися та працювати в медустановах і з дітьми. А роботу запропонували в стоматології, та не можуть взяти на роботу через ці обмеження. Може хто подавався на розширену програму?
-
Всім привіт! Отримала дитині новий паспорт, намагаюсь заповнити форму на подовження visitor records, але у формі є питання стосовно роботи(( не розумію, що писати (поле обовʼязкове). Та хто вже зробив, форму саме на вклейку візи до нового паспорту теж треба окремо заповнювати? Буду дуже вдячна за будь-які підказки!!!