🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Is on transit Всё же написано 😅
-
Нужно учить
-
Ещё нет Как у Вас и английским?
-
Всем привет. Запрещены ли в канаде вейпы? Или только в общественных местах запрещены.
-
Привіт, мені потрібен особистий помічник жінки чи чоловіка, який міг би працювати на мене, вакансія — це просто людина, яка може займатися моїми справами, поки я не вдома, оплата хороша, це фіксована зарплата, без вікових обмежень, це робота, яка дає вам час, щоб продовжити свою іншу роботу, ви можете надіслати мені повідомлення, якщо ви зацікавлені, щоб я міг пояснити вам докладно, дякую
-
да взять хотя бы Таиланд, травку курить можно, а за вейпы несколько сотен евро штраф
-
Дополнительный заработок Бесплатно обучаем. Совместима с основной работой. Занятость 1-2 часа в день. Доход до 12% в день. Строго от 18 лет. За подробностями в лс
-
подработка мoжнo телефoн\пк на дoлгyю 2-4ч сутки от 500$ нeдeля за пoдробнoстями в лс
-
Доведеться курити вейпи з травкою 😄
-
Главное, чтобы мед обследование пройдено
-
Торонто і ГТА. Якщо купили машину в Finance , плануєте виїхати з Канади і не повертатись , ми викупимо її у Вас. По всіх питаннях, пишіть!
-
Всім привіт Є тут прихильники Кійосакі? Якщо так, то запрошую на гру Cash Flow. Нові знайомства, знання та гарний настрій гарантовані. За деталями - пишіть в особисті повідомлення Торонто
-
Я шукаю високоорганізовану та професійно орієнтовану на деталі людину на посаду віддаленого помічника. Як віддалений помічник, ви несете відповідальність за надання адміністративної підтримки, включаючи керування розкладами, організацію зустрічей і спілкування. Ця посада не потребує досвіду для ознайомлення з нашими системами та процесами. Оплата ВЕЛИЧЕЗНА
-
Вам всё верно ответили в другом чате 😌
-
Всем привет , может кто сталкивался, сняли наклейку на паспорте ( после сдачи биометрии ) ничего страшного? Ибо очень долго ждали ответ на получение визы ( 1 год ) и уже решили что ответа не будет и вот пришел ответ. Влияет ли это как-то на вклейку визы? Спасибо
-
Нужно звонить по номеру, который указан на сайте