🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
я взял билеты, думаю, может с кем договориться,что бы помогли анкеты заполнить? У вас нету знакомых волонтеров, я бы заплатил, у самого английский не очень.
-
Задавайте вопросы в чате. Не нужно мне писать в личку. Благодарю ☺️
-
Какие анкеты? В каждой провинции волонтёры работают до 31.03.2024
-
Можна гугл ленс перевести питання на терміналі, коли заповнюєте декларацію. То закрита зона аеропорту, з вулиці нікого не пустять. І взагалі вам прийдеться давати собі раду кругом самому не буде ж вас кругом хтось за ручку водити. Тому шукайте рішення. В нас час вони є.
-
В такому випадку, які є варіанти?
-
Подскажите, чат с волонтёрами в Калгари ?)
-
Чата нет. Есть телефоны и имейл
-
27 січня відбудеться наступна зустріч з циклу лекцій про податки, бізнес та інше. На вас чекають: - Приклади зменшення податку - Можливі витрати та податкові кредити - Виступи приватних підприємців - Фуршет Доповідач - Елла Авакян, бухгалтер та податковий спеціаліст з більш як 20ти річним досвідом в Канаді. При підтримці українсткої спільноти з UU Calgary Дата: 27 січня 2024 Час: 13:00 – 17:00 Адреса: St Vladimir`s Ukrainian Sobor 404 Meredith Rd NE #1, Calgary AB 📣📣📣 Реєстрація за посиланням 🎗🎗🎗
-
Вітаю! Мене цікавить питання медогляду. Якщо я отримаю дозвіл на роботу в аеропорту чи обовʼязково одразу проходити медогляд? Чи без медогляду мій дозвіл скасують? На даний момент я не маю часу на медогляд. Я би хотіла зробити його пізніше. Які документи потрібно зробити одразу по приїзду у Канаду, щоб отримати дозвіл на довгострокове перебування? Дякую!
-
Так и в Украине сделать этот осмотр ровно так же можно)) И ничего более не потребуют…
-
Пройти медогляд це здати кров і зробити флюорографію. Якщо зробите апоінтмент, це займе годину, як у нас. Це не в Україні 10 докторів оббігати.♥️💛💙
-
Anna, вашу репутацию увеличил Anastasiia Shepitko. 🏆 Ваша репутация 1
-
Дякую!