🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Это проблемы людей
-
Доброго здоров'я. Лечу у Канаду. Віза стоїть воркер у зак.паспорті отримана по програмі куает. Які папери я маю ще пред'явити у аеропорту по прильоту? Казали про роздруківку яка на пошту приходить, який вона має вигляд чи яку назву? Заздалегідь вдячний за допомогу!
-
Т, вашу репутацию увеличил Змієборець. 🏆 Ваша репутация 584
-
Дякую
-
А котре посольство краще працює, в Онтаріо чи в Альберті?
-
Добрий вечір, підскажіть будь ласка яи можу я відправити свій паспорт на вклейку візи, якщо 30 днів пройшло з дня отримання листа?.?
-
вaкaнcия, в лc пишитe, нужнo 2 чeлoвeкa
-
Есть информация из Варшавского центра: указание от Канады - принимать все паспорта независимо от даты приглашения на вклейку. Это именно в Варшаве. За других не знаю.
-
Можете, если не пришел отказ
-
Типо того
-
🔴 Друзі, мої вітання! Мене звати Владислав Гречка, я мешканець міста Кропивницького, волонтер, студент 2 курсу факультету прокуратури Національного юридичного університету імені Ярослав Мудрого. На 10.02.2024 запланував чергову гуманітарну поїздку в місто Херсон задля надання допомоги місцевому населенню, котре продовжує лишатися в зоні бойових дій. Планую закуповувати продукти харчування та формувати продуктові набори. На даний момент зібрано 23 150 гривень. В кого є можливість та бажання, будь ласка, долучайтесь! 🙏 Номер банки: 5375 4112 1452 2372 Посилання на банку: send.monobank.ua/jar/61D5xz4TSc Подробиці про мою діяльність дивіться на моїй ІНСТАГРАМ сторінці: grechka.vladislav Інформацію про мене Ви також можете знайти на сайті університету: nlu.edu.ua/?s=Гречка+&ref=course&post_type=lp_course