🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Да .меня интересуют нюансы .Вы работаете на сервисе ? ( СТО)
-
Информация для тех кто прибывает в Альберту город Эдмонтон! ✅Інфо для тих хто прибуває в лютому березні✅ БЕЗКОШТОВНІ готелі Едмонтона заповнені на 90% Ймовірно, вони стануть повністю заповненими протягом наступного тижня-два. Якщо ви прибудете в Едмонтон у лютому або березні, майте резервний план початкового житла. В Edmonton Inn діє спеціальний тариф $60 за ніч на 5 ночей для українців. Ви можете надсилати їм електронну пошту та забронювати номер безпосередньо на сайті EDMONTON-INN AirBnb - зручний варіант оренди кімнати або квартири на два тижні, поки ви робите документи та шукаєте житло для оренди. Продумайте свій план дій на перед. Всього найкращого 🇨🇦❤️🇺🇦
-
Никто никого не заставляет, когда именно приезжать. Приехать можете, пока виза действительна. Просто после 31.03 сможете лицезреть Канаду исключительно в качестве туриста
-
Смотря где. Но в основном платно…но это всё равно дешевле, чем вне Канады
-
Зачем в Риге? В Канаде есть 90 дней чтобы пройти и дешевле. Мы за неделю нашли клинику и прошли
-
Было б интересно пообщаться конечно если не сложно .🙌
-
Вітаю! Скажіть, будь ласка, чи мав хтось ситуацію, коли по CUAET відкрили візу visitor, a не worker? Якщо так, то чи прилетіли ви вже в Канаду?
-
Просто вісі мої знайомі, хто подавався по CUAET, отримали візу worker. Крім мене)) Тому не знаю, що це означає)
-
Спасибі. Може знаєте, чи отримали вони дозвіл на роботу? І грошову допомогу?