🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Подскажите пожалуйста, муж-иностранец , какие документы нужны по прилету в Канаду ? И правда , что сейчас не всем выдают wp? Отправляют заказывать он-лайн ?
-
Поиск по чату какие ответы даёт?
-
Нолевые
-
Wp я нашла а вот за иностранца ноль
-
Странно…
-
Якщо один квиток - не потрібна. Читайте правила транзиту
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, можливо хтось може допомогти в такому питанні. В 2022 році зробила собі CUAET та отримала ворк перміт в аеропорту Торонто на 3 роки. Але тоді одразу перейшла кордон в Америку до сестри і отримала гум пароль. В мене є ще дозвіл на роботу і віза до Канади діючі, але чи можу я зараз з ними повернутися до Канади, якщо я так її покинула і мед я теж тоді не проходила Хто може допомогти і проконсультувати?
-
Вітаю! Якщо комусь потрібна допомога зі сторони України під час перебування за кордоном, звертайтесь до Офісу Омбудсмана України
-
Александра, вашу репутацию увеличил Nataliia. 🏆 Ваша репутация 1
-
Якщо не здали мед. на протязi 90 днiв пiсля прибуття,w.p. анулюють!
-
Цікаво чи можна десь перевірити чи ще чинний вп чи вже аналюваний🤔
-
Всім привіт, можете нагадати будь ласка що потрібно віддрукувати та мати з собою по приїзду у Канаду? Я маю на увазі якісь папери з CUAET алпікашки?
-
Дуже всім дякую, а як він виглядає з середини? Починається як: Your application to work in Canada has been approved….? І він приходить на мейл тільки?
-
Нiчого не питають,тiльки паспорт з вклейоной вiзой!