🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
установить приложение и авторизоваться...недолго займёт времени
-
Трохи цікавився тим документом але потім усім знову час перебування продовжили і я такий, 'а, ну ок')
-
Усім доброго дня маю таке питання, маю пересадку в Ванкувері на літак до Калгарі але, часовий проміжок між вильотами дві з половиною години. Оскільки в аеропорту треба отримати work permit, маю питання, може хтось з таким стикався. Бо думаю що треба взяти просто купити ще один білет між Ванкувером та Калгарі, бо це напевно вийде дешевше ніж не отримати work permit в Ванкувері і потім його цілий місяць отримувати в Калгарі
-
Oksana Nadion, вашу репутацию увеличил ArDiCakers. 🏆 Ваша репутация 3
-
Спасибо! Биометрию не сдавали, по возрасту уже не нужно.
-
Просто на инглише сразу заполните и подпишите. Либо стандартное разрешение у нотариуса можно сделать. Типичный документ. Но вот его нужно будет перевести на инглиш.
-
Вообще - нужно. Об этом указано на canada.ca Спросить - могут не спросить, это всегда опционально. Но вот документ должен быть. Хуже всегда, если спросят - а документа нет. Так могут и не пустить
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Попробуйте так сделать, если получите подобное письмо, а потом поделитесь с нами своим опытом