🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Бамфілд
-
Банально вказавши адресу закладу ви дасте можливість людині зрозуміти де вона буде жити і працювати. Острів Ванкувер то поняття широке, він розміром більший за Бельгію, просто до прикладу. Ну це ваша справа, не хочете - не кажіть. Навіть на сайтах з оголошеннями 90% вказують адресу.
-
Добре, по переписуємось😉 Так, я з Києва, зараз живу в Румунії, моя донька вже рік працює в готелі шефом, і зараз їм потрібен ще повар. Я також їду туди на сезон працювати. У мене є час і я допомагаю знайти повара через групи. Я не відповідаю за дії інших, і взагалі вірю в добро і допомагаю безкоштовно. Навіть якщо це для вас дивно…
-
вітаю, теж у них купувала, безкоштовно тільки 8 кг ручної кладі
-
В салон самолёта разрешают взять повербанк ёмкостью менее 100 Вт/ч — без ограничения по количеству. Так что если летите всей семьей, аккумуляторы можно брать на каждого. Будьте внимательны: на каждом повербанке должна быть информация о производителе, маркировка мощности и срок годности Во
-
Или подумала, что это ещё сон снится 🙈
-
А то «список эффектов поселенца» - это сильно
-
Какие-то каличные переводы на русский. Рекомендую читать в оригинале
-
Можете сделать ещё проще Установить и заполнить Arrive Can до своего прилёта - и на месте просто ускорите процесс))