🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
А, тепер стало зрозуміло. Тю, ну дивлячись яка картка. Ви задали питання де я відповідала за виплати, тому і не зрозуміла питання😂
-
𝓐𝓷𝓷𝓪, вашу репутацию увеличил ликочка. 🏆 Ваша репутация 4
-
Почтой можно
-
Иногда и в канадских тоже. Нужно внимательно читать условия своего счета
-
Привіт всім! В мене питання можливо хтось стикався з такою ситуацією і щось порадить. Візу синові дали на 5 місяців до закінчення паспорта (на відповідь чекали більше року тому і термін вийшов).Що тепер робити ? Укр.закордонний паспорт зробити не встигнемо тому що не в Україні зараз .Іхати з цим паспортом і там продовжувати ?чи можливо є варіанти вклеїти нову візу до мого паспорта дитині 4 роки. Наперед вдячна!
-
мист экспресс для примера
-
можете оформить новый паспорт там, где Вы находитесь
-
смотря что нужно ж... DHL тоже есть)
-
что и было изначально написано))
-
ну никто ж не уточнил, откуда именно попросили назвать же))
-
Вітаю усіх, друзі🌸 Пропоную допомогу Вашим дітям з навчанням як і по місцевій програмі,працюю з усіма Європейськими та світовими програмами,так і по програмі України📚 Надаю допомогу за наступними предметами: Фізика, математика, Англ. мова, Французька мова,Німец.мова, Польська мова, Укр. мова та література, Хімія, Біологія, Історія Географія 📖🖌️ Готую до усіх іспитів: ЗНО, НМТ, ДПА, працюю як із дошкільнятами (підготовка до школи), з усіма класами (1-11), а також Університетом 📒 Виконую КР, СР, лабораторні, тести 📝 Заняття проходять online 💻 З радістю допоможу не тільки зрозуміти, але і полюбити навчання Вашій дитині.