🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Це в cibc
-
🍽️🏡 Хочеш домашньої їжі, але ніколи не маєш часу готувати? У нас є рішення! Домашні пельмені, вареники, голубці. Обирай улюблений смак і звертайся за замовленням ⤵️ Домашні пельмені: Пельмені: •свинина 🐷 •яловичина 🐮 •курятина 🐔 •яловичина + свинина 🐄🐖 Вареники: •картопля 🥔 •капуста 🥬 •картопля+гриби 🍄 •курка 🐔 Голубці: •свинина 🐖 •телятина 🐄 💌Вартість від 20$ При замовленні від 100$ - безкоштовна доставка 🚚 Місце: Calgary Для замовлення пиши нам у Дірект: Ukrainian Frozen Foods
-
🔥Татуєр Calgary✌ Вітаю, мене звати Марк, я - татуєр. В пріоритеті - кольорові тату, але також якісно роблю чорно-білі. В Канаді нещодавно наразі в пошуках клієнтів, тому роблю ВЕЛИКІ знижки, тож у вас є можливість зробити якісні тату по привабливій ціні. Допоможу з вибором, або намалюю ескіз за вашою ідеєю. Працюю в студії @etherealconjunction за адресою 7004 MacLeod Tr S, Calgary, Alberta 📍Консультація безкоштовно 📍Розробка ескізів Мій новий Instagram для Канади(будь-ласка підписуйтесь): www.instagram.com/watari.ttt?igsh=OTlyNWtldDBrcDV4 Мій старий Instagram (тут можете побачити старі роботи та ескізи) www.instagram.com/kira.watari?igsh=OTlyNWtldDBrcDV4 ✈️✈️✈️ ⬇️⬇️⬇️ Telegram: @wataritattoo
-
Татуэр 😆
-
Я б краще звернулась до тату майстра ))) ніж до людини яка називає себе як чай 😆
-
Та таке. Я подивилась його інстаграми. Він непогано володіє машинкою тут сперечатись не буду)) але в нього немає власних малюнків. Не моя людина - чогось цікавого і унікального з ним не створиш. Але в нього дуже класний скіл щоб бити картинки з інтернету 😄
-
Ищу людей на удаленную раб0ту!💲0бучaю абсолютно бесплатнo! Мой интерес это процент от вашего дох0да💵 Не скам ❌Никаких денег на перед не беру🙅♂️Кому интересно писать ему @Leon_Absolute