🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
👋 Ищу людей, заинтересованных в заработке на криптовалюте. 🖥️ Беру без опыта, моя специализация — арбитраж крипты, обучаю бесплатно всех желающих. 💰 Возможность зарабатывать от 50$ в день чистыми. 🔒 Работаю только с проверенными биржами-гигантами, без мошеннических платформ и шиткоинов. 📬 Пишите на основной аккаунт, не стесняйтесь, проконсультирую всех — @kritga
-
👋 Ищу людей, заинтересованных в заработке на криптовалюте. 🖥️ Беру без опыта, моя специализация — арбитраж крипты, обучаю бесплатно всех желающих. 💰 Возможность зарабатывать от 50$ в день чистыми. 🔒 Работаю только с проверенными биржами-гигантами, без мошеннических платформ и шиткоинов. 📬 Пишите на основной аккаунт, не стесняйтесь, проконсультирую всех — @kritga
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
-
-
Всім привіт, мене звати Аріна👋🏻 Я SMM-спеціаліст і таргетолог із 3-річним досвідом роботи! Знаю багато фішок і інструментів для просування бізнесу у 2024 році. Мій останній результат: колорист із Лос-Анджелесу, який вклав $700 в рекламу за перший місяць співпраці і зробили $5500🔥 Послуги клієнта в цілому коштують від $350-500, привели 11 клієнтів за допомогою комплексного просування - ведення сторінки Instagram, Фейсбук + оформлення продаючого профілю + налаштування реклами. Шукаю людину, якій зможу повторити такий же результат для бізнесу! Для обговорення деталей напишіть в Дірект📩
-
We are hiring for a full-time house cleaner position. If you have experience and are interested, please don’t hesitate to contact me at 778-551-0604. Trina
-
-
-
❤️Для нових клієнтів Роджерс, якщо працюєте як самозайнята особа: 29$ 100 гіг 5g* *є плата за перехід/підключення 70$ Chinook center 2й поверх, wow mobile
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста где можно в Канаде приобрести Украинские лекарства.? Я живу в Монреале. Спасибо.
-
Вітаю усіх, друзі🌸 Пропоную допомогу Вашим дітям з навчанням як і по місцевій програмі ,так і по програмі України📚 Надаю допомогу за наступними предметами: Фізика,математика,Англ. мова,Німец.мова,Укр. мова та література,Хімія,Біологія,Історія Географія 📖🖌️ Готую до усіх іспитів: ЗНО,НМТ,ДПА,працюю як із дошкільнятами (підготовка до школи),з усіма класами (1-11),а також Університетом 📒 Виконую КР, СР, лабораторні,тести 📝 Заняття проходять онлайн 💻 З радістю допоможу не тільки зрозуміти, але і полюбити навчання Вашій дитині.
-
Напиши
-