🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт! Що ви мені порадите?
-
🎓 Онлайн-навчання для початківців і тих, хто хоче спробувати себе в фотографії! 📸 Навчу працювати з фотоапаратом, налаштовувати світло, створювати стильні знімки та обробляти їх. ✅ Легко, доступно, з нуля! 📅 Запишись на навчання
-
Необходим ассистент-переводчик (Ж) (Китайский) Для наладки процессов и поиска информации в Китае необходим ассистент-переводчик. С чем мне нужна помощь: 1. Поиск информации в китайском вебе по моим запросам. 2. Переписка с поставщиками цифровых материалов (wechat & tg). 3. На основе знания китайского языка помогать с разъяснением тех или иных процессов, описанных на китайском языке. Связь со мной только по ТГ, график свободный. Требования: Только с Украины. Частый онлайн. Наличие пк/ноута для быстрого поиска информации. Оплата сдельная. За более детальной информацией пишите в ЛС: @zaecvlk
-
Необходим ассистент-переводчик (Ж) (Китайский) Для наладки процессов и поиска информации в Китае необходим ассистент-переводчик. С чем мне нужна помощь: 1. Поиск информации в китайском вебе по моим запросам. 2. Переписка с поставщиками цифровых материалов (wechat & tg). 3. На основе знания китайского языка помогать с разъяснением тех или иных процессов, описанных на китайском языке. Связь со мной только по ТГ, график свободный. Требования: Только с Украины. Частый онлайн. Наличие пк/ноута для быстрого поиска информации. Оплата сдельная. За более детальной информацией пишите в ЛС: @zaecvlk
-
-
В тг є група PR CUAET, там є гілка "слоти в консульства" і там є ціла інструкція як то зробити
-
Рейси МІЖ та ДО країн: 🇵🇱ПОЛЬША 🇩🇪НІМЕЧЧИНА 🇦🇹АВСТРІЯ 🇨🇭ШВЕЙЦАРІЯ 🇳🇱НІДЕРЛАНДИ 🇧🇪БЕЛЬГІЯ 🇫🇷ФРАНЦІЯ 🇪🇸ІСПАНІЯ НАШІ ПОСЛУГИ: 🤵♂️ ✅перевезення посилок, грузів до 150кг; ✅перевезення медикаментів; ✅перевезення ваших тваринок; НАШІ ПЛЮСИ: ➕ 🥇найкраща ціна на ринку послуг! 🪪 веселі та досвідчені ВОДІЇ; 🚐👌 комфортабельні буси 🏠↔️🏡 адресна доставка - з адреси на адресу; 👑індивідуальні трансфери; 🙂Зустріч в аеропортах та залізничних вокзалах; 🛍Для дітей до 14 років знижки -20% до кінця осені 🛍 @dmitro_perevozki_ua
-
Всіх вітаю. Маю гарну пропозицію щодо співпрацi, від вас вимагається: смартфон, 18 рокiв та трохи часу на день. Навчання буде, і відразу на практиці. Пишіть мені в приватнi повiдомленя, всім відповідаю!
-
Вакансия: Call-менеджер (WhatsApp)📞 Ищем девушку (25+, Украина) Обязанности: Звонки через WhatsApp Предложение вакансий Условия:👇 Оплата: от 500💵 Требуется: ноутбук/ПК с WhatsApp и микрофоном Главное – свободное владение русским языком без акцента
-
Дівчатка, виїзжаю завтра з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️ (Ozempic, Mounjar та подібне також) Також роблю процедури)
-
Вакансия: Call-менеджер (WhatsApp)📞 Ищем девушку (25+, Украина) Обязанности: Звонки через WhatsApp Предложение вакансий Условия:👇 Оплата: от 500💵 Требуется: ноутбук/ПК с WhatsApp и микрофоном Главное – свободное владение русским языком без акцента