🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста. Отправили с женой паспорта на вклейку визы,спустя два дня изменился статус в анкете на одобрено и изменилась буква с v на w. Спустя время,сегодня снова изменился статус анкеты,стало все как прежде и буква теперь v и статус в обработке. Что это такое?))
-
Спасибо большое
-
Я так понимаю, что все ограничения сняты?
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста кто летел в Канаду в октябре, нужно скачивать приложение ArriveCan?
-
Добрий день, підкажіть будьласка хто знає чи вклеюють у Дюссельдорфі візи дітям якщо не було запрошення і відправили разом з батьками?
-
♥️♥️♥️🌹🌹🌹
-
Та нема за що, ще згадала в мене таке було не пускало точно треба наступні країни всі писати без проміжків в часі від дати до дати, наприклад Ставите країну де народились і жили Від дати народження наприклад 8.12.1996 до 8.12.2020 ви жили в Україні Далі виїхали наприклад в Польщу ставите від дати останьої 8.12.2020 до наприклад 10.10.21 ви були в польщі І потім наприклад З 10.10.21 до числа якім заповнюєте анкету ви находитесь в країні де зараз є Тоді пропустить Галочку країна в якій зараз є, ставте теж обов'язково Не знаю чи вийшло пояснити, але може бути помилка саме через проміжки в часі Так само потім як дані про роботу будете заповнювати все має бути чітко від дати до дати, щоб не було між ними тижня чи два пусто
-
Дякую, буду пробувати 💚
-
Верніться на сторінку де ви заповнювали країни Перша запис, це країна де ви ЗАРАЗ проживаєте, і ставите галочку що ви там є зараз, всі наступні країни чітко від дати до дати в паспорті В мене під час заповнення анкети напевно 10 раз були різні помилки і не пускало, пробували і так і так, і все виходить
-
Здравствуйте. Я сейчас нахожусь в Шотландии и хочу подать на визу в Канаду (у знакомого так получилось ), но выдает такую ошибку как не пиши, исправляла уже множество раз и по другому пыталась писать...может кто то встречался с такой проблемой
-
Дякую, вибачте, а що таке ТО
-
Доброго дня, питання маю про переліт через Лондон у Ванкувер. Чи треба якась віза українцям? Як що тільки в аеропорту будемо
-
Калгарі❤️ Цієї суботи проходитиме •мітинг• на підтримку наших Захисників і Захисниць. Під час мітингу та марафону всі охочі зможуть залишити частинку себе (у вигляді підпису) на великому прапорі, який ми відправимо в Україну від нашої великої спільноти в Канаді🇺🇦🇨🇦 📍Час та місце зустрічі: 29 жовтня, субота об 11:00 Poppy Plaza, 1111 Memorial Drive NW 📌Також в цей час частина людей будуть брати участь у марафоні #RunForUkraine. Вартість: 60$. За ці гроші купуватимемо зимове взуття для наших захисників. Долучайтесь за посиланням:👇 runforukraine.ca Приходимо як завжди з українською символікою і плакатами. Вдягайтесь тепленько та беріть чайок😉 Наближаємо перемогу разом. Слава Україні 🇺🇦 Посилання на захід: facebook.com/events/s/rallymeeting-standforukraine-m/651325836708971/