🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Это Блядииии я их все живое и мьертвое ебббб…видят и они что я им пишу вы блядииии
-
Это блядин мрази народ и так в бегах кто где а они разводят этот народ который убежал Бог им всем судья или это рашики делают с помошью своих людей в Украине всех информируйте о этой схеме мошеннической а модератор выключи его куда смотришь
-
Молода сім’я з міста Маріуполь, чоловік та дружина, шукає формального спонсора для поїздки в США по програмі U4U. Сім‘я може забезпечити своє проживання на території США самостійно, потрібна людина яка зможе подати форму I-134, більше нічого не потрібно. Порядність сім‘ї гарантую. Буду вдячний за будь-яку допомогу.
-
До какого числа действует эта программа?
-
всм не принимают) я вчера все отправил
-
Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, если я хочу отправить паспорт на вклейку виз курьером, а забрать лично, мне не нужно оплачивать 125 злотых и прилагать в письме квитанцию? И ещё вопрос: забирать паспорт по записи или живая очередь? Визовый центр Варшава. Спасибо.
-
Help!!! Що робити, якщо перепутала дні, і не приїхали на біометрію в Берлін? Запис був на сьогодні 24 вересня, я чогось була впевнена що на завтра 25😢🤦♀️ Просто спробувати знову записатись не виходить, система не пропускає. Будь ласка, сиджу ридаю... як могла так не догледіти...? Досі не розумію, як так вийшло. Можливо інтерфейс під час запису відображається таким чином, що неділя починається не з Пн, а з саме з Неділі. Ми обирали останній день тижня, хотіли їхати і Нд, а вийшло що записались на Сб...