🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Так. Введіть дітей кожного окремо.🙂
-
Нужен водитель со своим авто и желанием работать. - перевозка людей без пересечения границ. - рейс 300-350 км - оплата 1200-2500 евро за один рейс - оплата после рейса - скидываем аванс на топливо - работаем на территории Венгрии, Польши и Болгарии! - если заинтересован сегодня заработать хорошие деньги, пиши в лс.
-
Ви маєте на увазі видалити анкети на дітей? Бо мені вже прийшов лист запрошення на біометрію
-
На бесплатные билеты просто нереально зарегиться) на последние 500 вроде многие смогли зарегистрироваться, но ни кто не отзывается, что пришли билеты до сих пор)
-
Створювала аплікацію тут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/03/canada-ukraine-authorization-for-emergency-travel.html
-
У своєму акаунті подавала їх
-
Доброго дня! Допоможіть будь ласка розібратися 🙏 що зробила не так Коли подавала на CUAET себе та 2х дітей, вже в кінці аплікації не додала їх, тобто детально не розписала Створила у своєму акаунті ще 2 аплікації на дітей (В аплікації я вказала свій UCI), але знову система просить обрати "головного заявника для вашої групи" . Але ж тут в цій групі тільки 2є моїх дітей, а я не підтягнулась в цю групу. Підкажіть будь ласка, як тепер бути? я ж не можу дитину обрати головним заявником