🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день . Скажіть будь ласка я маю електронну візу , а дитині 7 років то їй також потрібна віза ? Чи вона може летіти зімною по одній,? Як що так то як її заповнити ?
-
Для загального розвитку😉
-
Для чого Україні статус кандидата на вступ до ЄС? Надання статусу кандидата зобов’язуватиме ЄС зробити Україну повноправним членом Євросоюзу. Статус кандидата – це не просто статус, а це обов’язок ЄС вкладатися в нас необхідною допомогою, щоб привести до рівня члена. Цей статус дозволить отримувати фінансову підтримку, адже інтегруватися в ЄС самостійно вкрай складно, особливо країнам пострадянського простору. Євросоюз сам корегує необхідні зміни в країні до того рівня, коли інтеграція є безболісною для всіх, хто вже в ЄС та для кандидата. Після отримання статусу кандидата, починається розробка безлічі необхідних програм. Перш за все, програм державного управління. Навчання чиновників, створення спеціальних шкіл, фондів, які розпочнуть трансформувати економіку. Це також залучення інвестицій, спрямованих на підтримку країни та її розвиток.
-
Это слова иммиграционного консультанта имеющего связи в правительстве :)
-
Так
-
🇺🇦 Ми платформа «Люди до людей». frompeopletopeople.com Наша мета – допомогти всім нашим українським друзям по всьому світу. Ми намагаємося зібрати пропозиції щодо житла, роботи, охорони здоров’я, догляду за дітьми, транспорту та іншу корисну інформацію з Європи, Канади та Сполучених Штатів. Ми будемо вдячні поділитися платформою з вашими друзями та родичами, щоб допомогти якомога більшій кількості людей.
-
До кінця терміну дії паспорта
-
Мы с женой тоже уезжаем, и при удачном исходе, откажемся от украинского гражданства.
-
Можна ще спитати? Фізичну візу дали на який термін?)
-
Дякую!
-
Писал об этом пост! 🛂 Как получить визу в паспорт, находясь в Канаде? Этот вопрос оказался неожиданно популярным среди тех, кто получает сейчас безбумажные визы и размышляет над тем, пользоваться такой визой и лететь в Канаду немедленно, или же отправлять паспорт на вклейку визы и ждать ещё несколько недель. Если вам одобрили безбумажную визу, вариантов два: 1️⃣ Сразу лететь в Канаду без визы в паспорте. Въехать в Канаду можно один раз в течение шести месяцев с даты выдачи безбумажной визы. Визу в паспорт в этом случае вы не получите. Покинете Канаду – снова потребуется виза. Заходите получить визу в паспорт, находясь в Канаде – нужно будет подавать заявление на визу. 2️⃣ Отправить паспорт на вклейку визы, после чего лететь в Канаду с визой в паспорте. Въехать в Канаду можно неограниченное число раз (виза в паспорте многократная) в любой день до истечения срока действия визы/паспорта. В первом случае есть один очень важный нюанс: чтобы получить визу в паспорт, вы не сможете подать заявление по программе #CUAET, находясь в Канаде. Вместо этого понадобится подавать обычное заявление на временную визу, а не упрощённое заявление CUAET. Разница между CUAET и обычным визовым заявлением очень существенная: объём требуемой информации примерно одинаков, но объём сопроводительных документов может быть очень большим. Различаются и критерии рассмотрения и принятия решения по заявлениям. Шансы на одобрение визового заявления, поданного внутри Канады, в данном случае довольно высоки. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/extend.html Это для вас Olya: Я вот ещё мужчинку находила в YouTube по этому поводу. Не знаю на сколько достоверно. Под роликом ссылка куда заходить. Ещё он говорил, что вроде, 100$ это будет стоить. youtu.be/QKfW6w4dlqI Евгений: В течении двух месяцев вы это сделаете. Единственное вы оплатите ее. Около 100 долларов. Ничего сложного.
-
Дякую
-
Я теж була здивована