🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Кто смотрит канадское телевиденье? Сегодня на собеседовании мне рассказали, что недели две назад по тв был сюжет про украинцев в Канаде. О чем именно, я толком не поняла. Но судя по его рассказу, что-то типа того, что много украинцев не рады приезду сюда и уезжают в Европу. Типа брали интервью у украинских семей с детьми. Опять же, если я правильно его поняла. Кто смотрел? О чем сюжет? Может, ссылочку кто-то сохранил? Хочу посмотреть. Спасибо.
-
Вітаю усіх! Надаємо послуги доставки та перевезення вантажів бусом по місту Калгарі та околицях. Якщо Вам треба щось привезти з магазину, перевезти якийсь вантаж і т.д. - Ви можете звертатися до мене. Габарити грузового відділення: довжина 285 ширина 145 висота 125. Можлива послуга збірки меблів за додаткову плату! Допоможемо завантажити і вивантажити!
-
Так, але для цього потрібні acceptance letter та довідка з банку або документ що ви отримали стипендію
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/apply.html
-
-
Доброго дня . Можливо тут хтось є хто летів з Праги до Парижу та може підказати з якого терміналу виліт у Празі з аеропорту Вацлава
-
Підкажіть будь ласка, якщо поставили візу visiter, але не прислали на пошту дозвіл на роботу,що робити? Писав їм,але не відповідає. А летіти вже треба. Там в аеропорту дадуть work permit?