🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Вы можете работать и оставаться в Канаде тот срок, который указан в Ворк Пермите. А это не более трёх лет.
-
ПТИЧКИ ЛЕТЯТ , БОМБИТЬ ПОРОСЯТ
-
Господи опять понабежало
-
Добрий день! Учора написав цей хлопець і почав розказувати який він безстрашний і як він буде єбати. Потім йому написали мої друзі і він почав говорити за усю нашу націю. Усе ви бачите на скрінах. Украинци собаки, черти, нагне любого, єбаний язик і таке інше. Мені вдалося вияснити, що він народився у Львові, його прізвище Бочкарьов. Його фото і акаунт у інстаграмі прикріпляю, його нік у телеграмі - @chavoy777. Скажіть що можна зробити у такій ситуації?
-
Лол
-
Я вчора робила сін,не знаю чи це довго ,але за годину я вже зробила
-
Здравствуйте. Может кто то знает🙏 Как с США перевести деньги выгодно в Канаду.
-
Ніякого листа і у мене не було і все ок
-
В мене візітор,в анкеті помилково написала що працювати не хочу, 😂.В Торонто дуже приємний був офіцер.Прилітаю третя ночі ніяка,кажу що не говорю англ. мовою,а він мені- ворк перміт? Я кажу- єс,на три роки🤣🤣🤣,а він каже ок і в мене написано на три,віза мультіпла на 10 років .
-
Клімат дивний ,але мені подобається)),зранку -11 ,вітер такий що лице горить,губи потріскалися незважаючи на всі срєдства проти обвітрювання,після 12 дня +8 жара після -11,знімаю куртку і йду у лонгсліві.Але тут сонце світить круглий рік.
-
Мені прийшла через два тижні
-
Всім привіт. Відають безкоштовно меблі.
-
Calgary