🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Поштою Ви можете відправити, але не повернути. Потрібно відправляти через туристичні агенції. В Польщу точно возила +380934864547 пані Леся. Напишіть дізнайтеся, чи возе зараз)
-
Доброго дня підкажіть будь ласка може хтось знає якісь безкоштовні професійні курси від уряду Канади чи може якихось інших організацій? Заздалегідь дякую
-
Вам потрібно дивитись новини Вашої провінції. На сайті повинна бути вся інфа)
-
Визитор
-
Tanya Buchkova, вашу репутацию увеличил Georgiy Taran. 🏆 Ваша репутация 158
-
Дякую
-
здравствуйте, приехал в Польшу до войны по визе, виза кончилась в сентябре 22 года, планирую лететь ехать в Барселону и оттуда лететь в Калгари. Кто может подсказать, могут ли быть проблемы с тем что я без оснований на находился на в евросоюзе и смогу ли я спокойно вылететь в Канаду? не будет проблем с паспортом и не департируют ли меня?
-
Вітаю, якщо актуально для Вас, або вже буде цікаво людям які в пошуках квитків. Ми недавно прилетіли Рекомендую @Yulya_Simko, сказати що все добре - це не те слово, Юля знайшла квитки нам на 30.03.2023 з двома валізами на людину + ручна поклажа, за ціною що і близько небуло ніде, навіть на сайті авіакомпанії було дорожче. Крім того так як нас було 4, то організувала розбивку рахунку, щоб можна було оплатити з різних карт, рахунок прийшов від туристичної компанії @Humana Travel, після оплати на вказану електронну пошту Вам прийдуть квитки. Крім ціни ще відмічу що пані Юлія дуже уважна до деталей, і допоможе і розкаже про процес покупки і Ваш переліт до місця призначення, може вибрати Вам квитки на конкретну дату з найкращим сервісом пишіть та самі переконаєтесь, як зробили ми. Рекомендую @Yulya_Simko
-
Dem, вашу репутацию увеличил Тим. 🏆 Ваша репутация 1
-
Меня регистрировал мой друг. И он мне при регистрации говорил что обязательно ставить галку эту для рабочей визы.
-
Я бы ставил.
-
...когда прикроют CUAET
-
Сейчас выдают, а потом, как мне кажется ( после июля 2023 года) могут и перестать раздавать его направо и налево.