🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
А там точно не принимает наши буковки? Я просто давно заполняла, не помню
-
Anastasiia Monastyrna, вашу репутацию увеличил Alex. 🏆 Ваша репутация 96
-
Вован, вашу репутацию увеличил Alex. 🏆 Ваша репутация 2
-
У меня просто "ЕН" - не особо задумывалась об этом😁
-
Кто может посоветовать криптообменики ?
-
Доброго усім дня Даю авто на екзамен G2-Gull (200$) Також можемо просто провести урок, година їзди (70$) Поїздки до Niagara Fols (70$), з людини в дві сторони.
-
Можно попробовать через ЄДЕБО вытянуть, если получится Зависит от года получения диплома
-
Кто может посоветовать криптообменики ?
-
Добрий день, допомагаю в заповнені візи на Канаду.
-
Помощь с выездом из Украины военно обязанных по вопросам в ЛС .
-
По назві його заходу можна знайти інші локації
-
Привіт! Друзі є одна особа, яка пропогує "руський мир" в Канаді. Прохання скаржитися на його заходи. Він буде по всій Канаді це робити. Також ми просто типу бронюємо білети, але не приходимо. Я тут не дуже активна, більше по Ванкувер айленд. Але це важливо. Треба їх на місце ставити www.eventbrite.ca/e/making-peace-with-russia-one-handshake-at-a-time-tickets-653599903907?aff=ebdssbdestsearch
-
Привіт, друзі! 👋 Ви українська сім'я з дітьми 6-14 років, чи знаєте когось, хто підходить під цей опис? Мій друг, Ян Качаровський (@YanKatcharovski), зі Schoolio (@Schoolio), пообіцяв БЕЗКОШТОВНИЙ повний рік доступу до своєї освітньої платформи для учнів 1-8 класів. Це підходить для дітей, незалежно від їх місцезнаходження; однак платформа повністю англійська. Сім'ї, які постраждали від ситуації, можуть негайно продовжити навчання своїх дітей. Якщо ви належите до постраждалої сім’ї, ми створили код «HELPUKRAINE», який буде використовуватися під час оформлення замовлення, і ви готові до повного року вивчення математики, мови, природничих наук і соціальних наук англійською мовою (США чи Канада) включаючи відео, завдання та аркуші. Ми намагаємося допомогти якомога більшій кількості сімей, і поодинці нам це не вдасться. 🤝 Якщо у вас є можливість об’єднатися з нами та поширити інформацію, ми будемо раді поспілкуватися. Чим більше людей ми охопимо, тим більше сімей зможемо підтримати. Код: HELPUKRAINE Посилання: www.schoolio.com/digital Інструкції: www.youtube.com/watch?v=LTUttwPp0aw&list=PLR69W6O_K2_KjF6W56zd5YEJH7va1oyqU Зв'яжіться з нами: [email protected] Пожертвувати: donorbox.org/schoolio-for-ukraine#info І навіть якщо ви не можете стати партнером або зробити пожертву, поширення цієї публікації означало б для нас усе. Давайте розповсюдимо це повідомлення! Ми всі разом, друзі. Давайте доведемо, що навіть у найтемніші часи кожна дитина має значення. 💙💛
-
Пропоную роботу !💸 Перегін трафіку в телеграм канал . 15₴ за 1 підписника.💵 Оплата кожної 500 приведених підписників. Обмежена кількість вільних місць. Сума платні буде збільшуватись в залежності від способу притягнення та якості прибуваючої аудиторії .💸 Пишіть сюди : @ref07070707