🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Запитання полягає саме в тому чи в заявці потрібно догружати документів решти учасників групи? На ролику в ютуб сказано що треба догружати паспорти всих учасників і свідоцтво про народження. Але в моїй заявці небуло ніде для цього відділу. Заявку подавала групову, вказала імена. Решту інформації заповнювала тільки за себе. За решту учасників небуло жодного запитання і не запрошували додати їх документи в анкету
-
Честно, я не заполняла групповую, но помоему, там есть галочка, что группавая, и сначало про себя должны заполнять, а потом про мужа. Не заполняли, где он работал? И жил?
-
Anastasiia Monastyrna, вашу репутацию увеличил Олександра Дрижирук. 🏆 Ваша репутация 98
-
Дякую. А на якому етапі повинна була зявитись інформація про інших учасників групи? Все робила по відео, але не з'явилось віконечка для інших
-
Ні, зовсім ніякої інформації не запросило про жодного з учасників
-
youtu.be/mi44CZ64Vrk Все робила по цьому відео але помилку всетаки допустила бо ніде не було відділу про решту учасників групи😖
-
На каждого участника должна быть заполнена отдельная заявка
-
А можно видео, по которому заполнялм?
-
Тільки вказала учасників групи. Думала за моєю анкетою йтиме заповнення інформації про решту групи (принаймні так вказано було у відео) але по факту після загрузки мого паспорта заявка була відправлена і не було жодної іншої сторінки для заповнення решти інформації
-
-
Це воно?
-
Можливо хтось знає який має бути рівень Англійської (А1ітд .) Щоб здати на Піар?
-
Чтоб было внизу написано cuaet
-
Вітаю спільнота. У кого є достомені дані, як буде працювати уряд Канади після закінчення програми CUAET що-до видачі work permit. Знахожу горячі язики на YouTube що тлумачать ці дати як закінчення видачі WP. Раніше були відповіді, що WP видається імміграційним офіцером за власним розсудом. Щиро дякую
-
Здравствуйте, читаю множество сообщений про получение wp и иногда множество нюансов с ним. Скажите, на что главное обратить там внимание ( понятно что правильное написание фамилии, имени и паспорта), а кроме этого ?
-
Lana Murr, вашу репутацию увеличил 𝓐 𝓷 𝓪 𝓼 𝓽 𝓪 𝓼 𝓲 𝓪. 🏆 Ваша репутация 2
-
Благодарю ☺️
-
Wp дают если есть виза CUAET и вы въехали в Канаду до конца марта 2024, с 1.04.2024 уже не будет WP
-
більш меньш про це мені відомо