Всім здрастуйте. Хочу звернутися до всіх людей, які співпереживають горю, яке триває в Україні. Друг мого дитинства, який живе з мамою в невеликому селищі Вовчанського району, Харківської області, потребує допомоги. Вони пережили окупацію терористами та залишилися жити у цьому селищі після приходу ЗСУ. На сьогоднішній день їхній будинок розбито через обстріли терористами,але наразі там тихо. Він молодий хлопець,не залишивши свою матір, у якої 2-група інвалідності,потребує допомоги на відновлення будинку. А саме у встановленні вікон, відновленні даху, та деяких інших робіт по будинку, тому що їхати їм нікуди, та інших близьких людей у нього крім мами немає, відповідно допомоги також чекати нема звідки. На жаль у цьому районі зараз відсутня електрика відповідно і мобільний зв'язок, тому гроші будуть передаватися особисто йому в руки, попередньо підготувавши потрібну суму та деякі будівельні матеріали. Буде зроблено звіт про передані гроші,та зроблену роботу по будинку. Хто не байдужий та може хоч трохи допомогти хлопцю відновити будинок для можливого життя в ньому,будь ласка допоможіть… кожна копійка дуже цінна для нього. Якщо виникнуть якісь питання,пишіть мені у особисті повідомлення залюбки відповім. Гроші можна перевести на українську карту,також на канадську. За номером карти також пишіть в особисті повідомлення. Всім миру і добра.