🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Добрий вечір, підскажіть будь ласка який хороший клуб може бути на сьогодні з тематикою Україна?) Торонто))
-
Обязательная вещь
-
И дом, и квартиру
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, мене звати Ян, у мене є можливість роботи з дому, від якої ви можете отримати вигоду та заробити 700 доларів США за один тиждень. Якщо ви зацікавлені, зв’яжіться зі мною
-
Т, вашу репутацию увеличил Olena Skrynnik. 🏆 Ваша репутация 420
-
Спасибо
-
Запрошуємо до онлайн навчального центру на заняття АНГЛІЙСЬКОЇ Української МОВ Математика(1-11 класи,підготовка до ЗНО) Ментальна арифметика,Підготовка до школи Інформатика айті Музика Вокал Гітара Живопис Логопед Шахи Заняття індивідуальні Перше пробне зняття безкоштовне Пишіть у Дірект #освіта#діти#дорослі
-
Всем добрый день! Кто летел в канаду как член (жена) украинской семье с наличием визой CUET, с разрешением на въезд eTA (я гражданинка Венгрии, безвизовой страны)? Расскажите как это было. Заранее спасибо. ✨
-
Здравствуйте.Тяжело писать но все же...Мы чудом остались живы после обстрелов россиян по нашему дому в Кривом Роге в каком мы жили в течение 2 лет . Сыночка зацепил осколок но вопреки всему он выжил и находится в больнице..Боль ....больше нет других эмоций и чувств... Дома нашего нет, его разрушила ракета фашистов. Сыночку нужна срочная операция стоимостью 340 тысяч грн и на 1.07.2023 год и к мы собрали всего 96 500 грн. Прошу и молю о помощи Помогите нам пожалуйста Карта для помощи малышу 5167803279337120
-
Я звісно дуже вибачаюсь розумію, у кожного своя ситуація! Але просто набридло особливо коли по групам просять, 50,100, хто скільки може! Ми з дружиною і з трьома дітьми виїхали без нічого! В кармані було 200 грн, на страх і ризик поїхали до Угорщини! Там теж їздили по містам і селам, поки я не заробив і не зміг знімати квартиру! Так як, дружина працювати не може діти маленькі!!! Потім зробили візи і я більше пів року працював щоб була змога купити білети на переліт і і на перший час щоб існувати поки не влаштуюсь на роботу. Невже люди не розуміють що в ціх групах сидять люди які, не від щасливого життя поїхали з рідної України . І у всіх на банківських рахунках не тисячі доларів!!!! Просто вже не можу в кожній групі попрашайки!!!! Накіпіло!!!!!!
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, хто відкривав рахунок в банку чи всюди є обов'язковий документ про місце проживання, і як його отримати якщо живеш по готелях чи знайомих? Таке ж питання щодо SIN, на деяких сайтах вказано що потрібно документ що підтверджуває місце проживання а в інших ні. Можливо хтось нещодавно з цим стикався. Наперед дякую)