Привіт, друзі! ☺️ Ви найкращі люди в світі🤤 і зараз розкажу чому🤗!
Наразі я, Ваш (колись) покірний тату майстер🫡, знахождуся все ще на лівому березі і маю можливість допомогти тваринам багатостраждальних Олешок😔, які і досі не можуть оговтатися від затоплення😦.
Лише завдяки Вам, друзі❤️🔥, ми за такий короткий проміжок часу назбирали бомбезну 💣суму для годування і що важливо, лікування наших тварин😎!
Елизавета Гончарова вже дівчина-герой☺️!
Я не знаю як, але Ліза, зовсім юна,тендітна, але пробивна,як маленький БТР🙈( за ці декілька днів збору ти вже стала мені рідною) відважилася, відкрила, і зібрала якимось дивом неймовірну суму🙊.
Сьогодні ми змогли забрати все, що було на складі гуртової бази! Маленька зіронько, без тебе ця закупка просто б не сталася😙. Твоя ідея,твій ризик,твоя відповідальність і твоя бездоганна репутація покорила серця містян Олешок і людей,які з великим серцем долучилися до нашого збору🤗.
Спасибі кожному донатику і великому і маленькому😇, це неймовірний день,неймовірний лучик світла і надії для тварин лівого берегу🐈🐕. Сьогодні я нарешті плачу від щастя тому, що Ви такі крррутезні! Спасибі,Спасибі, спасибі Вам😘😘😘
Наразі збір триває, на нашу кількість безхатніх тварин (більше 300😯), цього корму і ліків вистачить на декілька тижнів😸 , тому потихеньку будемо збирати копієчку на наступну закупку💓. А попереду - багато світлин-звітів з вже нагодованими пухнастими дупцями🫡
4790700034027525