🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
За кровно заработанные
-
А якщо потрібно терміново зарядити ноутбук?)😅
-
Друзі ,хтось займається складанням резюме для працевлаштування ?
-
Підкажіть будь ласка, як тут користуватися зарядним пристроєм до ноутбуку привезеного з України? Тут інша напруга, мені потрібно якийсь певний адаптер з зміною напруги? Де його можна придбати?
-
І кожен відправляє в наступний, типу «в нас нема» може в них є
-
Пробував вже 5 магазинів)
-
Привіт всім! Хочу поділитися корисним ресурсом, підтягнула сильно англійську!!! Єдиний ТГ канал з системною подачею слів для вивчення. Воно повторюється і подається в різних контекстах, як я і не помітила, що вже вивчила!!! Просто особиста рекомендація, посилання залишила в себе в описі профілю
-
Вибачте будь ласка ! Таке питання , не встигла оформити візу по програмі допомоги українцям , як зараз виїхати до Канади ? Яку візу краще оформити і до кого звернутись ?🥹😇 Дякую за розуміння , Ірина, українка 💙💛 25 років , маю повну вищу економічну освіту , вивчаю англійську мову , хочу спробувати адаптуватись з допомогою Канади 😅
-
Если у вас нет родственников с пр / гражданством , то Украинский паспорт ничего уже не решает вне Канады. Теперь вы как и большинством граждан разных стран можете приехать как студент - находите программу, проходите конкурс, стади пермит (порядок не помню) Как турист - не работать, не учится, уезжаете. Или как рабочий. Вся информация есть на www.canada.ca/en/services/immigration-citizenship.html Можно конечно приехать типо турист а потом понять что всегда мечтали жить / учится и подать на пермиты уже внутри Канады. Но не знаю, как у них с рассмотрением такого. Например на рабочую визу они говорят - человек не должен быть туристом .