🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Нет, WP можно получить только до 31.03.2024 Приедете позже, будет у вас просто визитор виза
-
Например вот инструкции для иммирационных офицеров www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/ukraine/cuaet-open-work-permit.html#top2 Например вот инструкции для иммирационных офицеров www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/ukraine/cuaet-open-work-permit.html#top2
-
Отдам прямой билет в Канаду ,за 300 евро)
-
Усім доброго Часу! Хочу підняти тему, що вкрай кричить, у прифронтових селищах які звільнили наші воїни ЗСУ, про тварин. Хтось взагалі в курсі який жах там діється? Багато собак і кішок, кинуті і ніхто їх не годує, я зіткнувся з ситуацією: Одні їдять мертвих тварин Собаки з голоду розривають котів і їдять Багато хто сидить на ланцюгу і болісно вмирає! Ні води немає ні їжі! Що вдавалося діставати ми привозили самі годували, особисто трьох вивіз! Я не з вашого селища, але їжджу і допомагаю, від того, що відбувається, трохи істерика не трапилася! Я шукаю допомогу по кормах але цього мало! Підключайтеся до порятунку наших тварин! Звітуватимемося! Потрібні корма і може хтось захоче допомогти на покупку корму то ось карта 4149499140561554 Сергій. PayPal: [email protected] Дякую всім за підтримку.💙💛 Все буде Україна ❤️
-
Кого цікавить страхування авто. Пишіть
-
Попросите, практически не отказывают. Единственное: при заполнении декларации напишите, что будете работать.
-
Вы подавали заявку по CUAET?
-
Все в порядке, просто надо заехать до 31.03.2024.
-
Привіт, таке питання, я подав біометричні дані, приблизно скільки чекати до подачі на вклейку візи? Ну і одразу спитаю, якщо пощастить то скільки чекати саму вклейку?