🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Здравствуйте Может кто-то знает учителя или учительницу английского языка которая уже находиться в Канаде??
-
ДИВИСЬ , ЯК НАШІ ВОЇНИ РІЖУТЬ ГОЛОВИ КАЦАПСЬКИМ СВИНОСОБАКАМ😍😍😍 Посилання в профілі💙💛
-
доброго здоров'я, пробачте що я турбую вас, може у когось є можливість позичити 100 грн, може хтось зможе трохи більше (на їжу) 🙏🏻❤️ Буду дуже вдячна!!! Надам документи для підтвердження особи! Бережіть себе та рідних 🙏🏻
-
Опановуй царицю всіх наук разом з OnSchool-IT! Хочеш виправити оцінки в школі? Навчитися мислити логічно? Почати не просто любити математику, а стати справжнім профі? Наші молоді та веселі викладачі впораються з будь-яким завданням! Поспішай та отримуй перший пробний урок БЕЗКОШТОВНО!
-
Юрий, вашу репутацию увеличил Анастасия Мартюк. 🏆 Ваша репутация 2
-
Дякую
-
Доброго дня. Вибачаюсь. А можна і мені ?
-
Отдам билет в Канаду, в Калгари на 8 сентября из Мадрида,Испания(+ билет с Вены до Мадрида на 5 сентября,если нужен) за фин.благодарность,желательно.Билет чистый ,не зарегистрирован на какого - то пассажира.Возможность также добавить любые услуги(багаж,ассистент и т.д.)Отдаю билет сразу ,оплатите потом по возможности.
-
🌟 Для вашої дитини, ми знайдемо вчителів, що створять захопливу атмосферу, підтримають позитивний підхід та розширять її знання! Після літніх канікул важливо підготуватися до школи. Запрошуємо на безкоштовний пробний урок з таких напрямків: ☑️🤖 Програмування (Minecraft, Roblox, Python) 💻 ☑️ Українська мова 🇺🇦 ☑️ Англійська мова 🇬🇧 ☑️ Німецька мова 🇩🇪 ☑️ Підготовка до школи 📚 Не вагайтесь, пишіть та звертайтеся до нас! 😊💬🎉
-
Я сдал биометрию, потом пришло приглашение на вклейку, я лично приехал в другой город отдал паспорт и оплатил курьера на возврат паспорта. А сейчас на аккаунт пришло уведомление что моя заявка отклонена, у кого была такая ситуация?
-
Ірина, вашу репутацию увеличил Саша. 🏆 Ваша репутация 5