🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Будь ласка, підкажіть. Ми подали документи на дитину, включаючи свідоцтво про народження та дозвіл на виїзд. Проте моя прізвище відрізняється, і я думаю, що мені також потрібно було відправити свідоцтво про шлюб з його перекладом. До того ж, я забула надіслати переклад свідоцтва про народження дитини. Зараз у нас немає можливості додати документи через особистий кабінет. Що робити в цій ситуації? Дякую.
-
Ждать И в следующий раз перепроверять всё несколько раз перед отправкой
-
Ekaterina Ryzhkova, вашу репутацию увеличил Victoria Orlova. 🏆 Ваша репутация 217
-
дякую
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка. Я подала документи на виїзд собі та дитині 6 років. Прийшла відповідь, що на дитину треба ще доручення від чоловіка на виїзд. Але проблема в тому, що я не можу пред‘явити довіреність, так як не підтримую зв‘язок з початку війни, не знаю де він ( з ним в офіційному шлюбі). Може хтось стикався з подібною ситуацією і підкаже як діяти.Дякую.
-
Доброе утро, подскажите, пожалуйста. Такая ситуация... Сегодня иду смотреть квартиру, человек с которым я договорился, настоятельно рекомендует после просмотра(если всё ок), заполнить анкету и заплатить наличкой залог на месте, говорит что выпишет чек, попросил сайт компании, ответили что это - частное лицо и маленькая семейная компания. Объявления этого жилья висят всего на двух сайтах (на одном месяц, на другом 2 недели). Немного боязно платить налом частному лицу. Подскажите, кто бывал в подобных ситуациях, как быть, чтобы не быть обманутым?
-
пожалуйста
-
Дякую
-
через кризис форму Вы должны уведомить ircc что изменились паспортные данные, и при этом добавить сканы нового паспорта и после этого можете отправлять новый паспорт на вклейку
-
Ще питання, скажіть будь ласка, документи на Канаду заповнювали по паспорту термін якого закінчиться через пів року, зараз виготовили новий загран. На вклейку візи відправляю новий паспорт, як мені додати на сайті дані нового паспорта?
-
Дякую)
-
в Украине - никак
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, як і де в Україні вклеїти візу на Канаду?
-
Как решит офицер, который будет рассматривать дело Но чаще всего - это отказ