🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Информация со всех групп "те кто в Канаде". Читаю комментарии и некоторые пишут,что не выдали WP потому как говорят "типа cuet закончился 15.07 , подавайте онлайн". Другие говорят они не имеют права не выдать кто приехал по cuet. Может есть какой-то конкретный ответ или кто недавно приехал в Канаду ,как обстоят дела?Пишу для уточнения. Буду благодарна за ответ!
-
Усім доброго Часу! Хочу підняти тему, що вкрай кричить, у прифронтових селищах які звільнили наші воїни ЗСУ, про тварин. Хтось взагалі в курсі який жах там діється? Багато собак і кішок, кинуті і ніхто їх не годує, я зіткнувся з ситуацією: Одні їдять мертвих тварин Собаки з голоду розривають котів і їдять Багато хто сидить на ланцюгу і болісно вмирає! Ні води немає ні їжі! Що вдавалося діставати ми привозили самі годували, особисто трьох вивіз! Я не з вашого селища, але їжджу і допомагаю, від того, що відбувається, трохи істерика не трапилася! Я шукаю допомогу по кормах але цього мало! Підключайтеся до порятунку наших тварин! Звітуватимемося! Потрібні корма і може хтось захоче допомогти на покупку корму то ось карта 4149499140561554 Сергій. PayPal: [email protected] Дякую всім за підтримку.💙💛 Все буде Україна ❤️
-
Olena, вашу репутацию увеличил 𝓚𝓲𝓻𝓲𝓵𝓵. 🏆 Ваша репутация 2
-
Сдавал 28 августа,приехал почти на час раньше,девушка проверила бумаги,выдали талон . Фото на память с ладонями ру и собственно отпечатки 5 минут времени
-
Дважды
-
Да, было